Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Karadeniz’den Bürokrat Atandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde tepki çeken atamalar devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Karadeniz’den Bürokrat Atandı
REKLAM ALANI
11 Kasım 2021 12:55
2.399

Diyarbakırlıların ithal bürokratlara olan tepkisi ortadayken Karadeniz Bölgesi’nden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Ordu’dan getirilen Bülent Civelek atandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde daha önce Genel Sekreter Yardımcısı ve Genel Sekreter olarak görev yapan Bülent Civelek Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. 1974 Trabzon doğumlu olan Bülent Civelek Ordu İl Özel İdaresi’nde de görev yapmıştı.

 

Diyarbakırlı vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından Civelek’in atamasını eleştirerek yapılan bu atamanın Diyarbakır’a haksızlık olduğunu, kentteki kurumlara ithal bürokratların atanmasının durmasını ve kentin valisi Münir Karaloğlu’nun da bu konuda hassas davranmasını istiyor.

 

AK PARTİLİ YETKİLİLER SUSMASIN ARTIK!

 

Diyarbakırlılar, göreve gelir gelmez ithal bürokratlara karşı olduğunu ifade eden AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın ve kentin AK Partili milletvekillerinin bu atamalar konusunda sessiz kalmaması gerektiğini belirterek dışardan yapılan atamalara karşı çıkılmasını istiyor.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.