Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Diyanet Birlik-Sen, Diyarbakır’da Üyeleriyle Buluştu

Diyanet Birlik-Sen, Diyarbakır’da Üyeleriyle Buluştu
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2022 15:22 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2022 16:16
1.772

Diyanet Birlik-Sen, Diyarbakır’da görev yapan İmamlar, Kuran kursu öğreticileri ve bazı STK temsilcileri ile bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

Toplantıya, Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak, Diyanet Birlik Sen Diyarbakır Şube Başkanı İslam Tanrıkulu ve yönetimide hazır bulundu.

 

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Diyanet Birlik Sen Diyarbakır Şube Başkanı İslam Tanrıkulu, amaçlarının üyeler ve kentte görev yapan Cami imamları ve Kuran Kursu öğreticileri ile bir araya gelip kaynaşmak ve sorunları çözümü için fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

 

 

 

Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak ise sendikaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Diyanet Birlik Sen’- i 2019 yılında kurduk. Kuruluş amacımız Diyanet çalışanlarına ve din hizmetlerine yakışır, bir sendal faliyet ortaya koyarak din görevlilerimize hizmet etmek, Diyanet çalışanlarına hizmet etmek ve onlara faydalı olmaktır. Başka da hiçbir amacımız yoktur. Diyanet Birlik Sen, hiçbir siyasi partinin sendikası değildir. Vatan, millet ortak paydamızda buluşlarak ve herkesin siyasi görüşüne saygı çercevesinde ama Diyanet Birlik Sen’in tüzel kişiliğinin ve siyasitin dışında tamamen hizmete yönelik bir faliyet içerisinde bulunmak üzere kurulmuştur. 25 kişi ile başladığımız bu yolculukta şuanda 2 bin üyeye ulaştık ve önü açık bir sendika olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından toplantı üyelerin sorunlarının dinlenmesi ve fikir alışverişinde bulunmasıyla son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.