Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

DİSKİ’de ‘İthal’ Bürokrat Kalmadı

DİSKİ’de ‘İthal’ Bürokrat Kalmadı
REKLAM ALANI
28 Eylül 2022 12:19
1.562

Diyarbakır DİSKİ’de çalışan son ‘ithal’ bürokratın da görevden alındığı öğrenildi.

 

ARA REKLAM ALANI

‘İthal bürokratlarla’ gündeme gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, su ve kanalizasyon işletmeleri olan DİSKİ’de ithal bürokrat kalmadı.

 

Rizeli Personel Daire Başkanı Abdulgaffur Levent görevden alındı. Yerine Diyarbakırlı şube müdürü Cenk Yaşar atandı. DİSKİ’de daha önce il dışından getirilin Fatih Yürük, Mustafa Gökez ve M. Akif Altındağ görevden alınmıştı.

 

BİRÇOK İLDEN BÜROKRAT GETİRİLMİŞTİ

 

Diyarbakır’ın kayyumla yönetilmeye başlanmasının ardından, hem Büyükşehir Belediyesi’ne hem de DİSKİ’ye Kocaeli, Rize ve Sakarya’dan bürokratlar atanmıştı. Cumali Atilla döneminde başlayan “ithal bürokrat” görevlendirme Hasan Basri ve Münir Karaloğlu döneminde devam etmişti. Karaloğlu’nun merkeze atanmasının ardından, yerine Ali İhsan Su, Diyarbakır Valisi ve kayyumu olarak atandı. Sur Kaymakamı ve Kayyumu Abdullah Çiftçi’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görevlendirilmesinin ardından, dışarıdan gelen bürokratlar görevden alındı.

 

Kaynak: Amidahaber

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.