Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

DİSKİ Bismil’de İçme Suyu Borusundaki Arızayı Giderdi

DİSKİ Bismil’de İçme Suyu Borusundaki Arızayı Giderdi
REKLAM ALANI
13 Nisan 2022 17:33
1.484

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ), Bismil ilçesi Sanayi Mahallesi’nde elektrik kesintisine bağlı olarak içme suyu borusunda meydana gelen çatlağı onardı.

 

ARA REKLAM ALANI

DİSKİ Genel Müdürlüğü kent merkezi ve 13 ilçede kaliteli altyapı ve içme suyu hizmetleri sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bismil’in Şentepe, Tekel, Esentepe ve Seyrantepe mahallelerine su sağlayan çelik boruda akşam saatlerinde oluşan arızaya müdahale eden ekipler, sabaha karşı arızayı onararak vatandaşın mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

 

Sabah saatlerinde giderilen arızayla birlikte Bismil ilçesinin 3 mahallesine yeniden içme suyu verilmeye başlandı.

 

Arızanın meydana geldiği saatten itibaren çalışmanın başında duran DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, personelden bilgi aldı.

 

Vatandaşların başta içme suyu olmak üzere kanalizasyon ile ilgili mağduriyet yaşamamaları için meydana gelen en küçük arızaya bile büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Tutşi, DİSKİ’nin ayrıca bu tarz problemlerin yaşanmaması için de sürekli çözüm ürettiğini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.