Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Dicle Fırat Su, Amedspor’a Şort Sponsoru Oldu

Dicle Fırat Su, Amedspor’a Şort Sponsoru Oldu
REKLAM ALANI
26 Haziran 2022 14:17
1.370

Diyarbakır’ın yerel markalarından Dicle Fırat Doğal Kaynak Su, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile şort sponsorluk antlaşması imzaladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın spor kulüplerinde Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile Diyarbakır’da doğup büyüyen su markası olan Dicle Fırat Doğal Kaynak Su arasında şort sponsorluk anlaşması sağlandı.

 

İmza törenine kulüp başkanı Selahattin Yıldırım, GAP Pınar Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Dicle Fırat Doğal Kaynak Su Yöneticisi Ali İhsan Baycan, Dicle Fırat Doğal Kaynak Su Distribütörü Arşın Gıda İşletmecisi Mustafa Can katıldı.

 

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, bu sene ki şort sponsorları Dicle Fırat Doğal Kaynak Su olduğunu açıkladı.

 

 

DİYARBAKIR’IN FİRMALARI TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR

 

Geçen yıl geçirdikleri başarılı bir sezonun ardından böyle bir sponsorluk kendilerini çok mutlu ettiği aktaran Yıldırım, “Diyarbakır’ımızın doğal kaynak suyu olan Dicle Fırat kulübümüze şort sponsoru oldu. Kendi memleketimizde doğup büyüyen markaların kendi memleketinin takımlarına sahip çıkmaları bizi gururlandırıyor ve onurlandırıyor. Bizim gibi kulüplerin kalıcı gelir kaynağı yok bunu herkes biliyor bu sponsorluklar bizim için çok önemli. Camiamıza, takımımıza ve firmamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor ve teşekkür ediyorum. Olumlu gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

 

BAYCAN: “SPONSORLUK GURUR VERİCİ”

 

GAP Pınar Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Dicle Fırat Doğal Kaynak Su Yöneticisi Ali İhsan Baycan, sponsorluk talebini kabul ettikleri için Amedspor’a çok teşekkür ettiğini belirterek, “2006 yılında faaliyete geçtik. Doğu ve Güneydoğu’da yaklaşık 35-40 ilde su sektöründe bayiliğimiz mevcut. Biri GAP Pınar ve diğeride Dicle Fırat Su olarak iki markamız var. Şuan yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlıyoruz. İlerisi için istihdama yönelik bir çok projemiz var, bunlar arasında soda ve meyve suyu fabrikası açmayı planlıyoruz.  Şehrimizin gururu, memleketimizin ismini taşıyan Amedspor’a hizmet etmek içgüdüsüyle çıktık bu yola. Amedspor çok büyük bir aile, bizide bu ailenin ferdi olarak kabul eden Amedspor’a çok teşekkür ederiz. Bu ailenin içinde olmanın vermiş olduğu gurur ile firmamız Dicle Fırat Doğal Kaynak Su olarak her zaman maddi ve manevi  desteği verdiğimiz için mutlu ve gururluyuz. Amedspor’a da sonsuz başarılar diliyoruz. Amedspor’un bu yıl şampiyon olacağına canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

 

“İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN”

 

Dicle Fırat Doğal Kaynak Su Distribütörü Arşın Gıda İşletmecisi Mustafa Can ise, “Bölgemizin en büyük, en eski ve en köklü fabrikası olan Dicle Fırat Doğal Kaynak Su Bölge Distribütörü Arşın Gıda olarak Amedspor’a 2022-2023 sezonunda başarılar diliyoruz. Amedspor’a sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz birinci lig yolunda başarılar diliyoruz. İki tarafa da hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.