Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

‘Darısı Başımıza Oyunu’ Diyarbakır’da Sahnelenecek

Hakkari Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Hakkâri Gençlik Merkezi tiyatro ekiplerinden “1001 Surat Tiyatro Topluluğu”nun hazırladığı, Erkan Gündüz’ün yazdığı “Darısı Başımıza” adlı oyun, Diyarbakır’daki sanatseverlerle buluşacak.

‘Darısı Başımıza Oyunu’ Diyarbakır’da Sahnelenecek
REKLAM ALANI
14 Şubat 2022 12:37
1.578

Oyun öncesinde Gençlik Merkezi Güzel sanatlar eğitmeni ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergisi ve ek olarak da el sanatları eğitmeni ve öğrencileri tarafından hazırlanmış olan el sanatları sergisi sanatseverlerle salon girişlerinde buluşacak.

 

ARA REKLAM ALANI

Hakkâri, Mersin, Hatay, Adana ve Antalya’da büyük bir beğeni toplayan “1001 Surat Tiyatro Topluluğunun asıl amacı, bu projeyi “Ülkemizde Kütüphanesiz Okul Kalmasın” sloganı ile tüm Türkiye’ye yaymak ve yeni oyunlarla seyirciyle buluşup yeni kütüphanelerin oluşmasına katkı sağlamaktır.

 

Başarılı ekibin farklı illerde sanatseverlerle buluşmasına vesile olan Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım: projeyi yöneten ve her konuda sonsuz destek veren Hakkâri Gençlik Merkezi Müdürü Şemsettin Uçar ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Nevzat Yılmaz okumanın önemine her fırsatta değinerek yeni kütüphanelerin oluşumu için ellerinden gelen her şeyi sonuna kadar yaptıklarını ve yapacaklarını belirterek bütün sanatseverlerin katılımını beklediklerini söyledi.

 

Hakkâri Gençlik Merkezi Müdürü Şemsettin Uçar; “Güzel sanatların en önemli dalları arasında yer alan tiyatro, toplumların hayatlarında çok önemli bir yere sahiptir. Milletlerin kültürel seviyesi sanat ile yükselir ve olgunluk seviyesine ulaşır. Biz de “1 Kitap 1001 Sanat” adıyla projelendirdiğimiz, profesyonel genç tiyatrocularımız olan “1001 Surat Tiyatro Topluluğunun oyuncularıyla “Ülkemizde Kütüphanesiz Okul Kalmasın” sloganıyla “ 1 Kitap 1001 Sanat” projesiyle kültür, sanat ile sanatseverlerle buluşmaya ve kültürel seviyeleri yükseltmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

HABER: SEYFETTİN EKEN 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.