Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

CHP’li Özel: “Aç Değil TOGG’sunuz Dediler”

CHP’li Özel: “Aç Değil TOGG’sunuz Dediler”
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2023 12:02
205

Diyarbakır’ın yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Özgür Özel ve yol arkadaşları seçime günler kala gündemi değerlendirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen etkinliğe CHP İl Başkanı Abdullah Atik, CHP’nin Diyarbakır milletvekili adayları ve partililer katıldı.

 

Özel şunları söyledi; “21 yıldır artısıyla eksisiyle icraat yapmış, iktidar olmuş, iyice yorulmuş ve artık ülkeyi de yoran bir ittifak ile karşı karşıyayız. Diyarbakır listemizin ilk sırası CHP, ikinci sırası DEVA, üçüncü sırası Saadet partisinden adaylar varsa, bugün Diyarbakır’da CHP logosunu gören halk 5’li ittifakımızın bütün partilerinin oylarını kullandıkları noktada aslında sarayın büyük hesabını bozdukları çok nettir. O yüzden bu büyük birlikteliğe katkı sağlanması, bu listelerde birlikte olunması, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gönül ister 5 milletvekiliyle listelerinin Ankara’da karşılık buluyor olması çok kıymetlidir” dedi.

 

Konuşmasında; “İnsanlar Aç İken Meydanlarda TOGG Gezdirdiler” diyen Özel şu ifadeleri kullandı; “İlk aşamada, para basarak gelecek nesillere borçlanarak, seçimi kurtarma çabası boşa gitti. İkinci aşamada, devletin yatırımlarını partiye mal etme dönemi geldi. İnsanlar aç gezerken meydanlarda TOGG gezdirdiler oysa elektrikli otomobil projesi hepimizin desteklediği, benim mecliste bir tane de bize bırakın dediğim, binelim ki reklamı olsun dediğim TOGG’u parti otomobili haline getirdiler eğer siz bunu yaparsanız toplumun büyük bir bölümü bu araca 3 metreden fazla yaklaşmaz. Çünkü Türkiye’yi çok gerdiniz, ama verin bizde kullanalım bizim partimizde bu araçtan satın alsın meclise koyun hep birlikte olalım dediğimiz TOGG’u, vatandaşa gıda fiyatlarını konuşma TOGG’u getirdim onu konuş, aç değil TOGG’sunuz dediler. Karadeniz’de gaz buldular. Sanki gaz AKP’nin arka bahçesinden çıkmışta oy verirseniz dağıtılacakmış. Karadeniz’de Doğalgaz da bizim çıkaranda biziz tüketende biz olacağız. Putin’in gazına sahip olmaya mecbur muyuz?” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.