Dolar 32,4468
Euro 34,4755
Altın 2.473,18
BİST 9.572,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

CHP’DEN DİYARBAKIR’DA GÖVDE GÖSTERİLİ BAYRAM KUTLAMASI

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Örgütü, Türk bayraklarının asılı olduğu 50 araçla konvoy halinde kentte şehir turu yaptı.

CHP’DEN DİYARBAKIR’DA GÖVDE GÖSTERİLİ BAYRAM KUTLAMASI
REKLAM ALANI
29 Ekim 2020 22:30
1.584

CHP Diyarbakır İl Örgütü, Diyarbakır’da Türk Bayrakları ile süslediği araçlarıyla, konvoy halinde şehir turu atarak Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

ARA REKLAM ALANI

CHP İl Örgütü, partisinin il binasında başlattığı şehir turunda kentteki birçok caddeden geçerek vatandaşlarla birlikte gövde gösterisi yaparak bayramı kutladı.

 

 

Vatandaşların ilgi gösterdiği konvoyla ilgili CHP Diyarbakır İl BAşkanı Gönül Özel şu açıklamada bulundu; “Diyarbakır’da CHP’nin halkın partisini olduğunu bu akşam yaptığımız konvoyda bir kez daha gördük. CHP Diyarbakır İl Örgütü olarak Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü 50 araçlık konvoy halinde yaptığımız şehir turunda vatandaşlarımızla birlikte kutladık. Bugün her zamankinden daha çok Cumhuriyet’in içini dolduran ilkelere ihtiyacımız var.

 

 

Okumaya, yazmaya, eğitime ihtiyacımız vardır; hukuka, adalete, insanın doğuştan getirdiği haklara, hürriyetlere, düşünce ve hayat tarzlarına saygı duymaya ihtiyacımız vardır; ayrık ve farklı olduğumuz noktalarda ayrışmaya değil ortak değerlerimizi paylaşma ve birlikte yaşatma ruhuna ihtiyacımız vardır. Yani, aydınlık geleceğimizin teminatı Cumhuriyete ihtiyacımız vardır. Bu duygu ve düşüncelerle, hukukun ve adaletin hakim olduğu aydınlık bir Türkiye özlemi içinde tüm yurttaşlarımızın  Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutlarım. Bizimle beraber konvoya katılan partililerimize ve bize destek veren vatandaşlarımıza da teşekkür ederim.”

 

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.