Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
BİST 9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

CHP Çınar’da Bayrağı Metina’lı ‘Kaya’ Aldı

CHP Çınar’da Bayrağı  Metina’lı ‘Kaya’ Aldı
REKLAM ALANI
29 Kasım 2022 15:51
1.969

Geçtiğimiz aylarda olağanüstü kongreye giden ve yeni başkanını seçen CHP Diyarbakır teşkilatlarında il başkanının belirlenmesinin ardından ilçelerde de değişime gidildi. 

 

ARA REKLAM ALANI

CHP’nin Çınar ilçe başkanı olarak görevden alınan Veysi Doğan’ın yerine Metina Aşireti mensubu olan Behçet Kaya getirildi.

 

Kaya, CHP’nin Çınar ilçe başkanı olarak atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kaya; “CHP olarak bölgede yükselişe geçen bir partiyiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz Mart ayında Diyarbakır’a gelmiş olması, ardından Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’nın köyümüzü ziyaret etmesiyle birlikte CHP’nin bölgemizdeki varlığı daha da güçlenmiş oldu. Partimiz, çok kritik bir seçime giriyor. Bizler de bu kritik süreçte Çınar ilçemizden Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yükünü hafifletmek amacıyla üzerimize düşeni yapacağız. Gece gündüz demeden çalışıp isminde de belirtildiği gibi halkın içinde olan ve iktidar yolunda ilçemizde partimizi güçlü bir konuma konuma getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu arada yeni başkan Kaya’yı Çınar’ın Tilver Köyü muhtarı ve Metina Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Kaya ile birlikte Metina Derneği’nin Kurucu Başkanı Esat Güngörür ziyaret ederek bu yolda başarılar dileti. İlçe başkanı Kaya da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip gece gündüz demeden çalışacağını belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.