Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C

CEZAEVİNDE İSYAN ÇIKTI İDDİASI!

Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle ceza infaz düzenlemesine ilişkin taslak hazırlayan hükümet, siyasi nedenlerle tutuklananları kapsam dışında bırakması tartışmaları sürerken, Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde yangın çıktı.

CEZAEVİNDE İSYAN ÇIKTI İDDİASI!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2020 21:04
1.643

Batman Merkez Çamlıca Mahallesi’nde bulunan M Tipi Kapalı Cezaevi’nde karışıklık çıktı. İddialara göre mahkumlar ile cezaevi yönetimi arasında olaylar çıktı. İtfaiye ve ambulanslar cezaevine yönlendirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ceza infaz düzenlemesine ilişkin taslak hazırlayan hükümet, siyasi nedenlerle tutuklananları kapsam dışında bırakması tartışmaları sürerken,  Batman M Tipi Kapalı Cezaevi’nde yangın çıktı.  Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde cezaevine çok sayıda  ambulans ve itfaiyenin sevk edildiği görülüyor.  Tutukluların yangın çıkardığı belirtilerek, paylaşılan görüntülerde cezaevinde isyan sesleri ve dumanlar yükseldiği görülüyor.

 

İSYANIN SEBEBİ BELLİ DEĞİLDİR

İnsan Hakları Derneği Batman şubesi Batman m tipi cezaevinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada “Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde yaşanan olaylar ile ilgili sağlıklı bilgiler henüz elde edilememiştir. Cezaevinde yangın çıktığı doğrudur. Yangın halen devam etmektedir. Olayların niçin yaşandığı belli değildir. Ölü veya yaralı olup olmadığı net değildir. Cezaevine itfaiye ekipleri ile birlikte çok sayıda Özel Harekat Polisi girmiştir. Cezaevi önünde çok sayıda tutuklu yakını toplanmıştır. Bu sebeple bir an önce kamuyo biran önce yetkililerce bilgilendirilmelidir.
İnsan Hakları Derneği”.

 

BARODAN AÇIKLAMA…

“Cezaevindeki durum ile ilgili olarak ilgililer ile irtibat kurup ilk bilgilere ulaştık, uyuşturucu mahkumlarının olduğu bir kaç koğuşta ceza indirimlerinin kendilerini kapsamaması nedeniyle başlatılan ve koğuşlarda yangın çıkartma söz konusu, duman dağıldıktan sonra müdahalelerin yapılacağı bilgisi tarafımıza verildi. Tüm yönetici arkadaşlarımızla teyakkuz halindeyiz. Konu ile ilgili birazdan tekrar bilgi mesajı atılacaktır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.