Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Çalışanlara Yönelik Hizmet İçi Eğitim

Çalışanlara Yönelik Hizmet İçi Eğitim
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2022 17:38
1.376

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi İle Dicle Üniversitesi iş birliğinde,Yenişehir Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak “Resmi Yazışma Kuralları” ve ‘’Günlük Yazışma Kuralları’’ konularında seminer düzenledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen seminerde Dicle Üniversitesi Atama ve Yazışma Şube Müdürü Mehmet Fatih Pullu ile Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı ABD Dr. Öğretim Üyesi Elif Duran Oto, kurum içi ve kurum dışı “Resmi Yazışma Kuralları” ve ‘’Günlük Yazışma Kuralları’’ konularında Yenişehir Belediyesi Konferans ve Evlendirme Dairesi Salonunda eğitim semineri gerçekleştirdi.

 

Eğitim seminerinde vatandaşlara ve topluma daha etkin bir hizmet sunabilmek için Resmi Yazışma Kurallarının önem arz ettiğini belirten Dicle Üniversitesi Atama ve Yazışma Şube Müdürü Mehmet Fatih Pullu, ‘’Bilgi Çağı olarak adlandırılan günümüzde kamu ve kuruluşlar için en önemli ihtiyaçlardan biri de bilgi ve belgeye kolaylıkla ulaşılabilen, şeffaf, verimli, etkin bir kurumsal yapının oluşturulmasıdır. Vatandaş odaklı çalışma kapsamında bürokrasinin azaltılması, iş ve işlemlerin ve hizmetlerin daha hızlı ve etkin olabilmesi için yazışma oldukça önemlidir. Bu nedenle vatandaşlara ve topluma daha etkin bir hizmet sunabilmek için Resmi Yazışma Kuralları önem arz etmektedir. Bu vesileyle bu eğitimi düzenlememize vesile olan Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

‘’Günlük Yazışma Kuralları’’ konulu seminer’de ise Günümüzde karşılıklı ve anlamlı iletişim kurabilmenin en önemli unsurunun Günlük Yazışma Kuralları bilgisine sahip olmak olduğunu belirten Dr. Öğretim Üyesi Elif Duran Oto ise , ‘’Günümüzde karşılıklı anlamlı iletişim kurabilmek için en önemli unsur Günlük Yazışma Kuralları bilgisine sahip olmaktır. Yenişehir Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim kapsamında böyle bir konuda seminer düzenlenmesinden dolayı mutluluk duydum. Eğitim sırasında belediye personelinin katılımı öğrenim sürecinin her yaşta ve her adımda sürdüğünün bir hatırlatıcısı oldu benim için. Üniversite sıralarından belki de çok önce kalkmış olan bir kitleyle bu vesile ile buluşmak oldukça heyecan verici bir deneyimdi. Katılım gösterdikleri ve ilgiyle dinledikleri için tüm Yenişehir Belediyesi personeline teşekkür eder, Başkanımız Murat Beşikci’ye ve Dicle Üniversitesi yönetimimize teşekkür ederim’’ dedi.

 

Öte yandan Yenişehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına yönelik Hizmet İçi Eğitimlerin önümüzdeki günlerde de devam edileceği belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.