Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

“Bu Aziz Vatanı Bizden Sonraki Nesillere Miras Bırakacağız”

“Bu Aziz Vatanı Bizden Sonraki Nesillere Miras Bırakacağız”
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2022 15:16
1.546

İş insanı Burhan Çiçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Milletlerin kaderinin belirlenmesinde belirli günlerin özel önem taşıdığını belirten Çiçek,  bu günlerin ulusal kurtuluş mücadelelerinin başladığı ve zafer ile sonuçlandığı aşamaları ifade ettiğini söyledi.

 

30 Ağustos 1922’de, Türk Milleti’nin vermiş olduğu kurtuluş mücadelesinin zafer günü olduğunu ifade eden Çiçek; “30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır. Türkiye Bayrağı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

“BU VATAN İÇİN SONUNA KADAR HİZMET EDECEĞİZ”

 

Çiçek, açıklamasının devamında şunları söyledi; “Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakarlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir. Hep birlikte sergileyeceğimiz bu kararlı duruşumuz ve mücadelemizle, kurtuluş destanımızı yazan ecdadımızın bize emanet ettiği bu vatan için sonuna kadar hizmet edecek ve bu aziz vatanı bizden sonraki nesillere en güçlü şekilde miras bırakacağız. Bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.