Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BİR HAFTADA İKİ ŞUBE AÇARAK İSTİHDAMA KATKI SAĞLADI

Diyarbakır’da yeni tatlarla adından söz ettiren Hacıbaba Pastaneleri, korona virüs salgınına rağmen milyonluk yatırımlara devam ederek bir haftada iki yeni şube açıp 33 kişiye daha istihdam oluşturdu.

BİR HAFTADA İKİ ŞUBE AÇARAK İSTİHDAMA KATKI SAĞLADI
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2020 11:39
1.144

Diyarbakır’da yeni tatlarla adından söz ettiren Hacıbaba Pastaneleri, korona virüs salgınına rağmen milyonluk yatırımlara devam ederek bir haftada iki yeni şube açıp 33 kişiye daha istihdam oluşturdu.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da 30 yılı aşkındır tatlı sektöründe öncü olan Hacıbaba Pastaneleri, yeni şubeler açmaya devam ediyor. Diyarbakır’da 13, Türkiye genelinde ise 19 şubesi olan ve bin kişilik istihdam hedefiyle korona virüse rağmen yatırımlarına devam eden pastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, Bağlar ilçesinde 2 milyon 500 bin liraya mal olan iki yeni şube ile 33 kişiye daha istihdam sağladı. Yüzlerce tatlı çeşidiyle Diyarbakırlıların damak tadına hitap etmeye devam eden firma, Türkiye’ye yayılarak Türk markası olma hedefine de adım adım ilerliyor.

 

Diyarbakır Lokantacılar Kebapçılar ve Tatlıcılar Oda Başkanı Haşim Elkaan’ın katılımıyla dualar eşliğinde yeni şubeyi açan Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, işletmelerinde yeni konsept ile kurumsallaşarak aile ortamı oluşturduklarını ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Elaldı, “Açılışlarımız devam ediyor, Diyarbakır’da 13, Türkiye geneli 19 şubemiz var. Mevcut ilçelerimizde eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Halka yetişmek için bayrama sayılı günler kala şubelerimizi açtık. Yatırımlarımız son hız devam ediyor. Pandemi dinlemeden eksik olan ilçelerimize yer açmaya devam edeceğiz. Son bir haftada iki şube açtık, toplamda 33 kişi istihdam ettik, insanlara faydalı olduğumuz için mutluyuz. 2 milyon 500 bin liralık yatırım var, projelerimiz devam ediyor. Dondurma ile ilgili çalışmalarımız var, onun da fabrikasını kuracağız. Türkiye’de olmayan dondurmaları üreteceğiz. Orijinal meyveli aromasız dondurma üreteceğiz, şu anda mevcut dünyada yok. Bir kaza bela olmazsa yıl sonu itibarı ile bir hedefimiz var, o fabrikayı kurmak. 6 milyonluk bir iş, büyük bir fabrika olacak, 30 kişiye yakın istihdam sağlayacağız. Yıl sonu hedefimiz 30 şube, bin çalışan, şua nda 600’e yakın çalışanımız ve 19 şubemiz oldu. Hedefimize ulaşacağız, az kaldı. Bu şubemizi bugün açtık, Diyarbakır’ın en büyük ilçesi Bağlar, ihtiyaç duyuldu iki şube açtık bu ilçede. Hizmetin herkesin ayağına gitmesi düşüncesiyle büyümekle beraber kurumsallaşma yolunda bazı hedeflerimiz ve kendimize göre konseptlerimiz var. Bunlarda ne demek; her gün masraf, her gün 5 kişi istihdam. Aşkla işimizi yapıyoruz. Herkesin rahatlıkla bizim mekanlara gelebilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.