Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

BEYOĞLU, 22 AYDA 2 BİN 400 HANEYİ ZİYARET ETTİ

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve başladığı 16 Nisan 2019 tarihinden sonra yaptığı ev ziyaretleriyle dikkat çekerken, 22 ayda 2 bin 400 haneye misafir oldu.

BEYOĞLU, 22 AYDA 2 BİN 400 HANEYİ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
3 Şubat 2021 09:05
547

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, büyük önem verdiği vatandaş buluşmaları kapsamında bugüne kadar bin 400 evi ziyaret ederek ilçeye bağlı 48 mahallenin tamamında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardında 16 Nisan 2019 tarihinde göreve başlayan Başkan Beyoğlu, geride kalan 22 ayda hane ziyaretleriyle dikkat çekti. Bu sürede 2 bin 400 aileye misafir olan ve vatandaşlarla kurduğu gönül bağı ile öne çıkan Başkan Beyoğlu, 12 merkez mahalle, 36 kırsal mahalle ve 92 mezra olmak üzere ilçeye bağlı 140 yerleşim yerinin tamamına yaydığı buluşmalarda yaklaşık 250 bin vatandaş ile temas kurdu.

 

“HİÇBİR AYRIM YAPMADAN HER YERE GİDİYORUZ”

 

Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışarak gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği ekseninde tüm vatandaşlarla gönül birliği sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Beyoğlu, hiçbir ayrım yapmadan bir araya gelmeye özen gösterdikleri vatandaşların son zamanlarda kendisini evlerine davet ettiğini dile getirerek bu konuda yoğun bir teveccüh olduğunu kaydetti.

 

Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile beraber 5 Nisan Mahallesinde aralarında yetim, hasta ve yaşlıların da bulunduğu evlere misafir oldu. Sıcak bir ilgi ile karşılanan Beyoğlu, sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşların hayır dualarını istedi. 

 

Beyoğlu, ziyaretlerin ardından kendisine ilgi gösteren çocuklarla bir süre sohbet etti. Çocuklarla resim çeken Beyoğlu, ev ziyaretlerinden sonra çevredeki esnafları da ziyaret ederek bölgeden ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.