Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Akülü Araç Desteği

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, sosyal belediyecilik faaliyetleri, kapsamında engellilerin sosyal hayata katılımını artırmak için yürütülen çalışmalar kapsamında, bedensel engelli 7 vatandaşın akülü araç talebini yerine getirdi.

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Akülü Araç Desteği
REKLAM ALANI
19 Şubat 2022 17:55 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2022 19:46
1.347

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu akülü sandalye dağıtımını gerçekleştirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, engelli vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Kent genelinde bütün dezavantajlı vatandaşlara ellerinden gelen bütün imkânları sonuna kadar kullanacaklarını ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, “Bugün itibariyle 7 bedensel engelli vatandaşımıza akülü ve tekerlekli sandalye temin ettik ve teslim ettik. Biz ilk günden bu yana engelli ve bütün dezavantajlı vatandaşlarımız için elimizden gelen bütün imkânları sonuna kadar kullanıyoruz. Pandemi döneminde de Vefa Sosyal Destek Grupları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Belediyemiz Kültür Müdürlüğü eliyle tam bir işbirliği içerisinde bütün engelli vatandaşlarımızı, dezavantajlı grupları takip ettik ve etmeye çalışıyoruz. Burada ihtiyacı ne olursa olsun bütün bu ihtiyaçları tespit edip gidermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda bu arkadaşlarımıza psikolojik destekte veriyoruz. İnsanlarımızın zor zamanlarında yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda emek veren tüm arkadaşlarımıza, kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim” dedi.

 

Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelliler ve aileleri de duydukları memnuniyeti ifade ederek Siirt Belediyesine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.