Dolar 32,3397
Euro 35,1106
Altın 2.239,71
BİST 8.884,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Belediyeden 250 Kilogramlık Kavurma İmha Operasyonu!

Belediyeden 250 Kilogramlık Kavurma İmha Operasyonu!
REKLAM ALANI
1 Şubat 2023 00:04
1.267

Bağlar Belediyesi, sağlıksız koşullarda üretilen etlerden oluştuğunu tespit ettiği 250 kilogram kavurmayı düzenlediği operasyonla ele geçirdi, iş makineleri eşliğinde imha etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Vatandaşların sağlığını tehdit edenlere karşı çetin bir mücadele ortaya koyduklarını belirten AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Muhtemelen insanları zehirleyeceklerdi. Gereğini yaparak buna izin vermedik” sözleriyle işin ciddiyetini dile getirdi.

 

Kaçak etlerden oluşan ve hijyenik olmayan sağlıksız koşullarda üretildiği tespit edilen kavurma ile vatandaşları zehirleyeceklerdi. Ancak İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleriyle beraber operasyon düzenleyen Bağlar Belediyesi bu skandalın önüne geçti. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla harekete geçen zabıta ekipleri, sağlıksız kavurma tacirlerini suçüstü yakaladı. Sorumlular hakkında yasal işlem uygulayan ekipler, 250 kilogram değerindeki kavurmaya el koyarak daha sonra belediyenin iş makineleri eşliğinde imha etti.

 

“HEMEN GEREĞİNİ YAPTIK”

 

Bu olayın yapan insanların vicdan duygusundan uzaklaşmış kişiler olduğuna dikkat çeken Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, titiz bir çalışma yaparak buna izin vermediklerini söyledi. Beyoğlu, “Olayı öğrenir öğrenmez ekiplerimizle beraber harekete geçtik. Kaçak ve sağlıksız koşullarda bu işi yapanlar, kavurmayı piyasaya sürmeden gereğini yaptık. Daha sonra iş makinelerimiz eşliğinde uygun bir arazide imha işlemini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Bugüne kadar bu işlere izin vermedik, gereğini yaptık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz.  Bu tür durumlarda vatandaşlarımız hemen bizimle irtibata geçsinler. Biz gereğini yaparız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.