Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Batman’da Yoğun Bakım Servislerinde Yatan Covid-19 Hastası Kalmadı

Batman’da Yoğun Bakım Servislerinde Yatan Covid-19 Hastası Kalmadı
REKLAM ALANI
19 Nisan 2022 19:27
1.517

Pandemi sürecinde en son 3’ncü dalgayı yakalayan Batman’da tablo tersine döndü.

 

ARA REKLAM ALANI

Omicron varyantıyla Ocak ayının sonunda pik noktasına ulaştıktan sonra düşüşe geçen korona virüs vaka sayıları sıfırlandı.

 

Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, uzun bir süredir Sağlık Bakanlığı öncülüğünde yürüttükleri pandemiyle mücadele süreci son zamanlarda aldıkları yüz güldürücü haberlerin güzel bir şekilde devam etmekte olduğunu söyledi. Batman’da yoğun bakımda ve yatan yataklı servislerde yatan hasta bulunmadığını ifade eden Dr. Pamukçu, “Bu süreç içerisinde biz toplumun tüm katmanlarından, halkımızdan çok yoğun bir destek aldık. Sağlık çalışanlarımız çok fedakarca ve kahramanca mücadele ettiler. Ben, tüm sağlık çalışanlarına verdikleri kahramanca hizmetten ötürü teşekkür ediyorum. Toplumumuzun da bu süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sağlık kahramanlarımızın yanında olmasını rica ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.