Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN MAHALLİ SANATÇILARA ANLAMLI DESTEK

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, korona virüs salgını sonucu düğünlerin yapılmaması nedeni ile maddi olarak zorluk çeken mahalli sanatçılara yardım eli uzattı.

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN MAHALLİ SANATÇILARA ANLAMLI DESTEK
REKLAM ALANI
10 Mayıs 2020 15:11
637

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, korona virüs salgını sonucu düğünlerin yapılmaması nedeni ile maddi olarak zorluk çeken mahalli sanatçılara yardım eli uzattı.

 

ARA REKLAM ALANI

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyası etkileyen korona virüs nedeni ile birçok sektör iş yapamaz duruma geldi. Korona virüs nedeni ile düğünlerin iptal edilmesinin ardından maddi olarak zor durumda kalan mahalli sanatçıların yardımına Başkan Beyoğlu koştu. Belediye olarak tüm imkanlarını halka hizmet için sunduklarını kaydeden Beyoğlu, “Bağlar Belediyesi olarak birinci görevimiz, vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olup, sıkıntılarını paylaşmak, mutlu günlerinde ise sevinçlerine ortak olup çoğaltmaktır. Bu kapsamda, iki aya yakın bir zamandır düğün salonlarının kapalı olması nedeniyle, ekmeğini bu işten kazanan mahalli sanatçılarımıza gıda kartları temin ederek, bir nebze de olsa sıkıntılarını azaltmış olduk. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da, vatandaşlarımızın sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek noktasında, elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Mahalli sanatçılar adına açıklamalarda bulunan Mustafa Aransan da “Korona virüs nedeni ile hayat durma noktasına geldi. Bizim gelir kaynağımız olan düğünler de uzun süredir yapılamayınca, bir hayli zor duruma düştük. Sağ olsun, imdadımıza Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu yetişti. Diyarbakır’ımızın bağrından çıkan, halkımızın sorunlarına vakıf olan başkanımızın bizlere verdiği gıda kartlarıyla, zaruri ihtiyaçlarımızı karşıladık. Hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.