Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

“BAĞLAR’DA BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN TEMİZLİK” SEFERBERLİĞİ

AK Partili Bağlar Belediyesi,”Bağlar’da bir gün değil, her gün temizlik” sloganıyla yeni bir temizlik seferberliği başlattı.

“BAĞLAR’DA BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN TEMİZLİK” SEFERBERLİĞİ
REKLAM ALANI
13 Ocak 2021 13:48
615

Bağcılar Mahallesi’nde gerçekleşen çalışmaya katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eline süpürgeyi alarak temizlik müdürlüğü personeliyle beraber cadde ve sokaklarda temizlik yaparak vatandaşlara önemli mesajlar verdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Beyoğlu,”Temizlik bilincini yaşam biçimi haline getirmek için 7’den 77’ye kadar hepimiz bu konuda sorumluluk üstlenmeliyiz. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı koşullarda yaşaması için çalışıyor” ifadelerini kullandı.

 

SABAHIN İLK IŞIKLARINDAN İTİBAREN SOKAKLAR TEMİZLENDİ

 

Bağlar’da temizlik bilincini yaymak amacıyla ilçenin cadde ve sokaklarında geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı. Bağcılar Mahallesi Aram Tigran Caddesi’nde başlayan kampanyanın  ilk gününe Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katıldı. Temizlik elbisesi giyip eline aldığı süpürge ile sokakları temizleyerek bu konuda örnek oluşturan Başkan Beyoğlu’nu  bu şekilde gören vatandaşlar da çalışmaya katılarak destek verdi.  Vatandaşlar, bu konudaki hassasiyetinden dolayı Başkan Beyoğlu’na  teşekkür etti. İki aşamalı olarak yürütülen çalışmada önce çöplerden ve atıklardan  arındırılan  cadde ve sokaklar ,ikinci aşamada ise belediyeye ait araçlar tarafından tazyikli su ile yıkanarak  temizlendi.

 

“TEMİZLİĞİ YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GETİRMELİYİZ”

 

“Bağlar’da bir gün değil, her gün temizlik” sloganıyla genel bir temizlik seferberliği yürüttüklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, temizliği yaşam biçimi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Beyoğlu,”Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu konuda son derece hassas davranıyoruz. Teknik imkanlar bakımından her türlü takviyeyi yaparak  çevre dostu modern araçlarla güçlendirdiğimiz temizlik personelimiz ,mesai gözetmeden  vatandaşlarımıza sağlıklı,temiz ve huzurlu yaşam alanları sağlamaya  gayret ediyor. Biz de çalışmaya katılarak örnek teşkil etmeye çalıştık. Pandemiden  korunma yollarının başında  temizlik geliyor. Vatandaşlarımızla el ele vererek temizliği yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Yaşadığımız yerleri temiz tutmak hepimizin görevidir. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya ve katkı sunmaya davet ediyoruz” dedi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.