Dolar 32,5179
Euro 34,5717
Altın 2.491,21
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN REKOR ZAM!

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN REKOR ZAM!
REKLAM ALANI
9 Mart 2022 17:10
1.305

 

 

ARA REKLAM ALANI

AK Partili Bağlar Belediyesi, kadrolu işçilere yüzde 60’a varan oranda zam yaparak bir rekora imza attı.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar’ın son dönemlerde yapılan hizmetlerle büyük değişim yaşamasında çalışanların önemli payı olduğunu ifade ederek işçi dostu belediyecilik tutumlarının devam edeceğini vurguladı.

 

DİSK/Genel-İş Sendikası Diyarbakır 1 No’lu Şube Başkanı Kamuran Taş, son dönemlerde alım gücünün düştüğüne dikkat çekerek yapılan zammın çok değerli olduğunu ifade etti. Taş,” Cumhurbaşkanının işçileri enflasyona ezdirmeme ifadesi üzerinden de Genel-İş Sendikası belediye işçileri için yerellerdeki görüşmeleri hızlandırdık. Bu bağlamda çok iyi bir yaklaşım göstererek belediye bünyesindeki kadrolu işçilere yüzde 60’a varan oranlarda zam yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“İşçinin Emeğini Çok Önemseyen Bir Anlayışa Sahibiz”

 

Bağlar Belediyes ile DİSK/ Genel-İş Sendikası Diyarbakır 1 No’lu Şube ile arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi ile kadrolu işçilerin maaşlarına %60’a varan oranda zam yapıldı.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun bu yaklaşımı kadrolu çalışanlar arasında büyük memnuniyetle karşılanırken, sendika yönetimi bu tutumu tüm yerel yönetimler adına örnek gösterdi.

 

İşçinin alın terini ve emeğini önemseyen bir inanç ve gelenekten geldiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bu işin mimarı her alanda emekçinin ve çalışanların yanında olan, bu yönde çok önemli adımlar atan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Belediyemizin farklı birimlerinde çalışan emekçi kardeşlerimizin belediyemizin başarısında çok ciddi emeği var. Biz onlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

“Yapılan Artışı Çok Değerli Buluyoruz”

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DİSK/Genel-İş Sendikası Diyarbakır 1 No’lu Şube Başkanı Kamuran Taş, son dönemlerde alım gücünün düştüğüne dikkat çekerek yapılan artışın  çok değerli olduğunu ifade etti.

 

Taş,”Ülkemizin içinde olduğu ekonomik krizin derinleşmesi, alım gücünün düşmesi, açlık ve yoksulluk sınırının yükselmesi gibi ağırlaşan yaşam koşullarını göz önünde bulunduran sendikamız ile Bağlar Belediyesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda kadrolu işçilerin maaşlarında iyileştirme yapıldı. Bu iyileştirme sadece kadrolu işçilerle sınırlı kalmayıp özellikle şirket işçileri ile ilgili de önemli oranda iyileştirme için belediye ve sendika yetkilileri arasındaki görüşmeler devam etmektedir. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun işçilerden yana iyi niyetli ve örnek bir tavır takındığını ifade eden Taş,”Ocak ayında memurlara ve kamu işçilerine yapılan zamlardan yerel yönetim işçileri faydalanmamaktadır. Özellikle Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  işçileri enflasyona ezdirmeme ifadesi üzerinden de Genel-İş Sendikası  olarak belediye işçileri için yerellerdeki görüşmeleri hızlandırdık. Tüm belediye yönetimleriyle görüşme çabasında olan sendikamız, ilk güzel haberi Bağlar Belediyesi’nden aldı.  Bağlar Belediyesi,  işçileri rahatlatacak oranda iyileştirmeye imza attı. Çalışanlar adına Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür ediyoruz.Aynı hassasiyetin şirket işçilerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ile ilgili de devam edeceğine inanıyoruz. Aynı yaklaşımı tüm yerel yönetimlerden bekliyoruz. ” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.