Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

BAĞLAR BELEDİYESİNDEN KARACADAĞ’DAKİ MEZRALARA HİZMET ATAĞI!

AK Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi, kurulduğu tarihten bu yana yol sorunu bulunan ve yağışlı dönemlerde yaşanan sel baskınları nedeniyle sıkıntılar yaşayan kırsal Alatosun Mahallesi’ne bağlı Köm Mezrası’na yeni yol kazandırdı,menfez köprü ve beton boru çalışmasıyla da olası doğal afetlere karşı tedbir aldı.

BAĞLAR BELEDİYESİNDEN KARACADAĞ’DAKİ MEZRALARA HİZMET ATAĞI!
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2020 12:55
794

Karacadağ eteklerinde bulunan mezrada yaşayan vatandaşlar, uzun yıllar dile getirmelerine rağmen çözülmeyen sorunu çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, uzun yıllara dayanan ilçenin alt yapı,üst yapı ve ulaşım sorunlarını çözmede ilklere imza atmaya devam ediyor. Kırsal yerleşim yerlerine hizmet kazandırmaya yönelik çalışmalar kapsamında hafta sonu dahil aralıksız olarak dış mahalle ve mezralarda çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alatosun Mahallesi’ne bağlı Köm Mezrası’nın ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu. Ekipler, ilk iş olarak yıllardır yol sorunu bulunan mezraya kullanışlı ve elverişli yol kazandırdı.

 

Ekipler, iş makineleri eşliğinde gerçekleştirdikleri yol çalışmasının ardında yine uzun yıllardan bu yana sel baskınları ve doğal afetlere karşı tarım alanları su altında kalan ve hayvanları telef olan mezraya beton boru çalışmasıyla menfez köprü kazandırarak vatandaşların çilesine son verdi.

 

“İLÇEMİZİN HER KARIŞINA HİZMET KAZANDIRIYORUZ”

 

Daha önce ziyaret ettiği bölgede vatandaşların dile getirdiği sorunları çözme sözü veren Başkan Beyoğlu,”Burada yaşayan vatandaşlarımız yıllardır ulaşım sorunu yaşadıklarını ve yağışlı günlerde büyük sıkıntılar çektiklerini dile getirdiler. Biz de sayın cumhurbaşkanımızın her defasında altını çizdiği belediyeciliği anlayışımızın gereği olarak hemen harekete geçerek vatandaşlarımızın en temel hakkı olan bu güzel hizmetleri kazandırdık. Biz çözüm ve hizmet odaklı bir anlayışla çalışarak bugüne kadar milletimize karşı mahcup olmadık. Bundan dolayı rabbimize şükrediyoruz.  Hak ettiği hizmeti alamamış olan ilçemizin her karışındaki hemşerilerimize ulaşmaya ve birinci sınıf vatandaş olmalarının gereği olarak hizmet kazandırmaya kararlıyız” diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.