Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bağlar Belediyesi’nden Gerginlik Yaşanan Semt Pazarı İle İlgili Açıklama!

Bağlar Belediyesi’nden Gerginlik Yaşanan Semt Pazarı İle İlgili Açıklama!
REKLAM ALANI
1 Aralık 2022 16:19
251

Bağlar Belediyesi, ilçede bulunan semt pazarları konusuna yazılı açıklama yaparak açıklık getirdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Belediyenin açıklamasında, ilçe halkı ve pazarcı esnafının hakları korunarak kararlar alındığına dikkat çekilerek kadın ve erkek pazarcılar arasında yaşanan anlaşmazlığın belediyeden kaynaklanmadığı ifade edildi.

 

Açıklamada; “Belediyemiz sorunun çözümü noktasında 2019 yılından bu yana iyi niyetle ve çözüm eksenli olarak yoğun bir çaba ortaya koymaktadır. Belediyemiz tarafından, kadın ve erkek pazarcı esnafının haklarının yanı sıra ilçemizin ve pazarların kurulduğu semtlerdeki vatandaşlarımızın huzurunu gözetecek şekilde kararlar alınmıştır. Belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda Pazar düzenlemesi yapılmaktadır. Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Beyoğlu ve belediyemizin yetkilileri ilk günden beri samimiyetle ve gayretle pazarcı esnafımızla görüşmeler yaparak tüm meşru taleplerinin karşılanması için üzerlerine düşeni yerine getirmişlerdir. Kadın ve erkek pazarcı esnafımız arasında yaşanan anlaşmazlıkların giderilmesi hususunda belediyemizce gerekli görüşmeler düzenli olarak yapılmakta olup bu noktada belediyemiz üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir. Zaman zaman yaşanan gerginlik ve anlaşmazlıkların belediyemizle bir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz öncelikle halkımızın,daha sonra da esnafımızın tüm hak ve hukukunu gözeterek hareket etmektedir. Belediye olarak tek amacımız, halkımızın ve pazarcı esnafımızın huzur içerisinde hareket edeceği bir ortam inşa etmek olup bugüne kadar bu yönde gerekli çalışmalar tarafımızca ayrım gözetilmeden yerine getirilmiştir. Değerli halkımız bundan müsterih olsun” ifadelerine yer verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.