Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAĞLAR BELEDİYESİ İLK KEZ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KURDU

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatı ile ilçede bulunan kız çocuklarının spora teşvik edilmesi amacıyla Bağlar Belediyespor bünyesinde ilk kez kadın voleybol takımı kuruldu.

BAĞLAR BELEDİYESİ İLK KEZ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KURDU
REKLAM ALANI
6 Ocak 2021 22:46
554

Belediye tarihinde ilk olan takımına malzeme desteğinde bulunan Başkan Beyoğlu ,”30 bin metrekarelik alanda yapımına başladığımız çok amaçlı spor kompleksi içinde voleybol tesisleri de var. Gayemiz çocuklarımızın spor yapmasını ve gelecekte iyi sporcular olmasıdır” dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi, gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla yürüttüğü çalışmalarda bir ilke imza attı. Futbol, basketbol ve karateden sonra kadın voleybolu da faal hale getirildi. Belediye tarihinde bir ilk olan voleybol takımı çalışmalarına başlarken, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu belediyenin spor salonunda düzenlenen törenle sporculara malzeme dağıtımında bulundu. Başkan Beyoğlu, yakın ilgi gösterdiği kadın sporculara başarılar diledi.

 

“SPORUN ALTYAPISINI GÜÇLENDİRİYORUZ”

 

Gençlerin spora özendirilmesine önem verdiklerini kaydeden Beyoğlu, “Çok amaçlı güzel bir spor tesisi inşa ediyoruz. Projenin içinde voleybol tesisi de var. Burada çocuklarımız hem spora kanalize edilecek hem de belediyemizi ve kentimizi başarıyla temsil edecek sporcular yetişecek. Bağlar Belediyespor kulübümüz vesilesiyle sporun alt yapısını güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Ferit Tutşi ise ilçede bulunan çocukların geleceğe umutla bakmasını sağlamak üzere sağlıklı temeller atmaya çalıştıklarını dile getirerek spora olan desteği nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.