Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

AVRUPA EL ELE ENGELLİ VE YAŞLI VAKFI DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA AVCIL ATANDI

Avrupa’dan başlayıp Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikler oluşturularak engelli ve yaşlılara yardımları ve projeleri ile kısa sürede adından söz ettiren El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu tarafından il başkanlığına Arzu Avcıl getirildi.

AVRUPA EL ELE ENGELLİ VE YAŞLI VAKFI DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA AVCIL ATANDI
REKLAM ALANI
3 Mart 2021 14:04
1.101

El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Avcıl ‘a Genel Başkan Cengiz Hocazade tarafından rozet takıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu Genel Başkanı Cengiz Hocazade yaptığı açıklamada; “Diyarbakır’da hayırseverliliği ile bilinen ve birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak görev yapan ve kendi girişimleri ile ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla bilinen, Diyarbakırlılar tarafından tanınan kıymetli Diyarbakır İl Başkanım Arzu Avcıl hanımefendi ile Diyarbakır’da çok hayırlı işler yapacağımıza inancım tamdır” dedi.

 

Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde faaliyetlerini sürdüren vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazade; “Konfederasyonumuz, vakıf kimliği ile Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Türkiye’nin çeşitli illerinde, ilçelerimizde yardımlarına devam etmektedir. Yaşlılarımıza ve engelli vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatabiliyor ve onların yüzlerinde tebessüm yaratabiliyor isek, işte bu bizim en büyük mutluluğumuz olmaktadır. Vakfımız hayırsever vatandaşlarımızın destekleri, yapmış olduğumuz projelerle Avrupa Birliği’nden aldığımız desteklerle dimdik ayakta durmaktadır. Amacımız Diyarbakır’da da kıymetli il başkanımız Arzu AVCIL ile burada bulunan engelli çocuklarımıza, yaşlılarımıza yardımcı olabilmek ve Diyarbakır’da engelsiz yaşam koşullarının kalitesini yükseltmektir. Diyarbakır’da engelsiz yaşamı hayata geçirmek için tüm gücümüz ile çalışmaktayız. Konfederasyonumuzu Diyarbakır’da Arzu Avcıl’ın bundan sonra resmen temsil edecek olmasından onur duymaktayım, kendisine görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.