Dolar 32,5692
Euro 34,6876
Altın 2.508,26
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Amedspor’da Taraftar Grupları Birleşti

Amedspor’da Taraftar Grupları Birleşti
REKLAM ALANI
4 Eylül 2022 01:35
1.344

Amedspor’da taraftar grupları ‘ANKA Taraftar Grubu’ adı altında birleşti.

 

ARA REKLAM ALANI

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler’de taraftar grupları ‘ANKA Taraftar Grubu’ çatısı altında birleşti.

 

Amedspor İstişare Kurulu ve Amedspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Amedspor, yıllardır spordaki duruşu ile milyonlarca destekçisi ve taraftar kitlesine ulaşmıştır. Bu durum spor tarihinde hiçbir spor kulübüne nasip olmayan bir gerçekliktir. Doğduğu kadim şehrinin adını onurla taşıyan kulübümüz, bu sahiplenmenin bilincinde olarak tüm olumsuzluklara rağmen mücadelesini sürdürmektedir. Sporda on ikinci insan olarak adlandırılan taraftar desteği olmazsa olmazımızdır. Her ne kadar deplasman da dünya rekoru kıran taraftar yasakları ile bu destek kırılmak istense de taraftarlarımızın ve gönüldaşlarımızın yılmaz desteği her geçen gün daha bilinçli bir şekilde artarak devam etmektedir. Uzun süredir tartışılan ve en son halkımızdan gelen yoğun talepler doğrultusunda; taraftar gruplarımız tek çatı altında birleşmesini önlerine bir görev olarak koymuşlardır. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları birlik açıklamaları ile taraftarlarda birlik sürecinin önünü açmışlardır.”

 

Açıklamanın devamında; “Yapılan tartışmalarda kolaylaştırıcı rol üstlenen Amedspor İstişare Kurulu, Amespor Yönetim Kurulunun desteği ile taraftar gruplarımızın tek ve resmi taraftar grubu oluşuna destek için İstişare kurulumuzca bu konunun gerçekleşmesi için komisyon kurulmasına karar verilmiştir. İstişare Kurulu içinden kurulan komisyonumuz taraftar grupları ile birlikte süreci yürütmüştür. Yapılan çalışmalar sonucunda her kesimin beklentisi olan taraftar gruplarımızın tek çatı altında birleştirilmesi karar altına alınmıştır. Bu çalışmalarda yol haritası niteliğinde olan ilkesel yaklaşımlar karar altına alınmıştır. Çalışmalar neticesinde taraftar gruplarımızın yeni adı ANKA Taraftarlar Grubu olarak belirlenmiştir. Öncelikli olarak taraftar gruplarımız olmak üzere sürece katkı ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Başta kadınlarımız ve gençlerimiz olmak üzere herkesi, tek resmi taraftar grubumuz olacak Anka Taraftarlar Grubu etrafında kenetlenmeye ve destek olmaya davet ediyoruz. Daha güçlü bir Amedspor için Taraftarların birlik adresi ANKA” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.