Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Amedspor’da İkinci Kez Aykan Atik Dönemi

Amedspor, geçen sezonun bitimine 6 maç kala yollarını ayırdığı Aykan Atik’i ikinci kez teknik direktörlük görevine getirdi.

Amedspor’da İkinci Kez Aykan Atik Dönemi
REKLAM ALANI
31 Ekim 2021 14:51
1.553

Geçen sezona Aykan Atik ile başlayan Amedspor, sezonun sona ermesine az bir süre kala yollarını ayırmış ve sezonu Özcan Kızıltan ile tamamlamıştı. Geçen hafta görevine son verilen Mesut Toros’un yerine gelen Atik, böylece 7 ay sonra yeniden Amedspor’a döndü.

 

ARA REKLAM ALANI

ATİK, TAKIMLA İLK İDMANINA ÇIKTI

 

Bu haftayı maç yapmadan bay geçirecek olan Amedspor, gelecek hafta ise Kastamonu’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle bir sonraki sezon için ligde yer alma hakkı saklı kalmak şartıyla ligden çekilen Kastamonuspor’a karşı hükmen galip gelecek. Amedspor, 14 Kasım Çarşamba günü Diyarbakır’da Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.