Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

AK Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı!

AK Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı!
REKLAM ALANI
26 Mayıs 2023 21:33
220

14 Mayıs’ta Türkiye, 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı Seçimi YSK’nın kararıyla 2. tura kalırken, milletvekilliği sonuçlarında ise Diyarbakır’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 3 vekil çıkardı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Adliyesinde düzenlenen törenle AK Partili milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman mazbatalarını aldı.

 

Mazbatasını alan Ensarioğlu, Diyarbakır’a hizmet için 5 yıl boyunca ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini dile getirdi.

 

Türkiye’nin son 100 yılının en önemli seçimlerinden birini geride bıraktığını ve pazar günü de Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin 2. turuna gidileceğini ifade eden Ensarioğlu, “Arkadaşlarımızla birlikte mazbatalarımız aldık. Türkiye son 100 yılının belki de en önemli seçimini geride bıraktı. Bu Pazar günü de inşallah Cumhurbaşkanlığının 2. tur seçimine gideceğiz. Parlamentonun çoğunluğu alındı. Mazbatalarımızla birlikte bizler de inşallah Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden sonra Ankara’da olacağız” dedi.

 

“Milletvekilliğimiz arkadaşlarımızla birlikte Diyarbakır halkımıza hayırlar getirmesini diliyoruz” diyen Ensarioğlu, “İnşallah Diyarbakır’ımızın, ülkemizin sorunlarına dair hep beraber 5 yıl boyunca elimizden gelen mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. Güzel işlere imza atacağız inşallah. Bu dönemden sonra inşallah daha büyük Türkiye, daha bağımsız ve daha yeni bir Türkiye ile bütün dünya tanışacak” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.