Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

AK Partili Kaya’dan İddialara Yanıt, Muhabirimize Çirkin İthamlar

AK Partili Kaya’dan İddialara Yanıt, Muhabirimize Çirkin İthamlar
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2022 16:33 | Son Güncellenme: 4 Temmuz 2022 13:55
1.757

Görevden alınan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Dengiz’in ortaya attığı iddialar konuşulmaya devam ederken AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Müzeyyen Kaya, hakkındaki iddialara yanıt verirken muhabirimize çirkin ithamlarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

AK Parti görevden alınması sonucu ortaya attığı iddialar kentte konuşulmaya devam ederken Diyarbakır AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Müzeyyen Kaya, haber sitemizin muhabirini arayarak çirkin ithamlarda bulundu.

 

Hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yapması gereken Kaya’ya bu iddiaları sorduk. Kaya, bu iddiaları yanıtlaması gerekirken muhabirimize çirkin ithamlarda bulundu.

 

Basın Meslek İlkeleri‘ne uygun bir şekilde yaptığımız haberden rahatsız olan AK Partili Kaya, partisinde görev yapmış birinin iddialarını haber yaptığımız için bizi rüşvet almakla suçladı.

 

GAZETECİYE AĞIR SUÇLAMA

 

Kadın Kolları İl Başkanı Müzeyyen Kaya, iddiaları gündeme getirmemiz nedeniyle bizi rüşvet almakla suçladı. Kaya; “Bu haberi yaparken karşılığında para aldın yoksa bu haberi yapmazdın. Yaptığınız haber de yalan haberdir. Benim abim büyükşehir belediyesinin avukatıdır ve size de dava açacağım. Mahkemede görüşeceğiz” diye konuştu.

 

KAYA: “DENGİZ, İTİBAR SUİKASTİ YAPIYOR”

 

Ekonomi işler başkanının görevi parti içindeki giderleri karşılamaktır. Kadın kolları ve gençlik kollarının harcırahları il başkanlığına aittir. İl başkanı da ya ekonomi işleri ya da idari ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcısına bu görevi verir. Celal Dengiz’in verdiği paralar il başkanımız tarafından talimatlandırılmış ve kendisi de bu talimatı kabul etmiş, kadın kolları ve gençlik kollarının harcamaları bana emanet demiş. 2-3 ay destek olmuş, ondan sonra kendi aralarındaki sürtüşmeden dolayı yönetimle ters düşmüş. Celal Dengiz, yalan yanlış haberler yaparak itibar suikasti yapıyor. Kadın Kolları birimimizin resmi hesabı olmadığı için ben kendisine İBAN numaramı attım, o da parayı benim adıma yolladı. Celal Dengiz, bu paraları bana attıktan sonra bende bu paraları Gençlik Kollarından birinin hesabına 2 kez 5’er bin TL, yani toplam 10 bin TL gönderdim” şeklinde konuştu.

 

AYDIN: “ŞAHSIMLA ALAKALI BİR DURUM YOK”

 

AK Parti İl Başkanı M. Şerif Aydın, dün bir yerel gazeteye yaptığı açıklamalarda Dengiz’in ortaya attığı iddiaların kendisiyle alakası olmadığını söyledi. Aydın; “Bir yıl önce performans değerlendirmesi neticesinde il başkan yardımcılıklarında revizeye gittik. Bu kapsamda il başkan yardımcılığından alındı. Para alışverişi şahsım dışında başka parti mensuplarıyla yaptığı ticari ilişkidir. İl başkanlığı veya şahsımla alakalı bir durum değil. Aynı şekilde geçen haftada başka il başkan yardımcılıklarında revizyon yaptık. Çünkü seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bunun dışında dile getirilen hususlar belli amaçlarla gündeme getirilen iddialardır. Kentimizin bu kadar önemli sorunları varken partimizin bu şekilde gündeme getirilmesi üzüntü vericidir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.