Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

AK PARTİLİ BAŞKANDAN ULTİMATOM GİBİ DEKLARASYON

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucu AK Parti Bağlar İlçe Başkanı olarak seçilen Ahmet Maruf Demir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Türkiye geneli oy kaybı yaşayan AK Parti’nin Diyarbakır’da ve bölgede nasıl oy kaybettiğini açıkça gözler önüne seriyor.

AK PARTİLİ BAŞKANDAN ULTİMATOM GİBİ DEKLARASYON
REKLAM ALANI
13 Aralık 2020 13:33
1.570

Yeni başkan Demir’den sunulan deklarasyon adeta AK Parti’nin bölgedeki oy kaybının nasıl yaşandığına vurgu yapıyor.  

 

ARA REKLAM ALANI

Öte yandan AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda başarısız olduğu gerekçesiyle görevden aldığı ilçelerden Hani ile Hazro ilçelerinin başkanları da yaptığı paylaşımlarda adeta AK Parti İl yönetimine ve yapılan atamalara ateş püskürdü.

 

Başkan Demir, yaptığı paylaşımda kendisine ulaşmak için akara, eş, dost, akraba ve aracılara gerek olmadığını, direkt kendisiyle iletişime geçilmesini istedi. Demir, kendisini ziyarete gelmek için çiçek ve hediye almayı düşünenlere de çağrıda bulunup bunun yerine gıda kolisi yaptırmasını ve ilçe başkanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını belirtti. 

 

“BANA ULAŞMAK İÇİN ARACIYA GEREK YOK, KAPIM HER DAİM VE HER KESİME AÇIKTIR”

 

 

Başkan Demir’in Değerli halkımıza başlığıyla yaptığı paylaşım şu şekilde; “İlçe Başkanlığı görevimiz sırasında şahsımı ilgilendiren ve çözebileceğime inandığınız bir konuda eş, dost veya akrabama değil sadece ama sadece bana ulaşmanızı istirham ediyorum. Halkımız ile aramızdaki mesafenin bir telefon yakınlığında olduğunu hepinizin bilmesini istiyorum. Bu gibi konularda herhangi bir aracıya tevessül etmeyerek, ister İlçe Başkanlığı binamıza gelerek, ister telefon ile arayarak, isterseniz de sosyal medya hesaplarımdan mesaj yollayarak bana ulaşabilirsiniz. İlçe Başkanlığı görevimiz için tebrik ziyaretlerine gelecek olan herkese kapımız açıktır. Çayımız ve kahvemiz her daim hazırdır. Kalbimizde ki yerleri ise bakidir. Lakin, bu gibi ziyaretler sırasında eli boş gelmek istemeyen dostlarımız da olabilir. Onlardan isteğimiz, eğer çiçek veya çikolata gibi hediye alma durumları varsa bu düşüncelerinden vazgeçsinler. Onun yerine İlçe Başkanlığı görevimizden önce yaptığımız gibi mağdur halkımızın yararına olabilecek bir yardım kolisi hazırlasınlar. Bağlar İlçe Teşkilatımız onları sahiplerine ulaştıracak gençliğe, güce ve dinamizme sahiptir. Unutulmamalıdır ki AK Parti salt bir parti değildir. Her etnik gruptan, her kavimden, her ırktan, her dinden, her mezhepten, her bölgeden, her şehirden, her ilden, her ilçeden ve her köyden mensubu bulunan bir misyonun ve bir davanın mensuplarının bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük oluşumudur. Bu sebepledir ki son 19 yılda Türkiye sadece Türkiye’den ibaret hale gelmemiştir. Bilâkis sınırları aşmıştır. Aralarına sınırlar çizilen coğrafyamıza çağlayan bir akarsu misali akmıştır. Bendleri çiğnemiş ve taşmıştır. Ülkemizdeki farklı halklara ve kültürlere yönelik uzun süre devam eden baskıcı ve inkarcı politikalara karşı çıkmıştır. O günlerin politikalarından dolayı yıkılması güç görünen bazı vesayetçi anlayışlara yönelik (bedelini de ödeyerek) yoğun bir çaba içerisinde olmuştur. Özellikle bölgemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarının farkında olarak sürekli bir arayış içerisinde bulunmuş ve her kaypaklığa, ihanete ve nankörlüğe rağmen yeni süreçlere girişmiştir. Bu davanın bir mensubu olarak bundan sonraki dönemde de birçok konuda halklarımızın problemlerini çözmede çok daha fazla bir çabanın içinde olacağımız sözünü veriyor ve Diyarbekir’den Kudüs’e gül suyu göndereceğimiz günlerinin rüyasını şimdiden görüyorum. Hepimizce bilinmelidir ki her son aynı zamanda yeni bir başlangıç ve her amin yeni bir Fatiha’dır. Bu minvalde bizden önce bu görevi layıkıyla yapan bütün İlçe Başkanlarımıza teşekkür eder ve bundan sonraki dönemde başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Teşkilat Başkanlığımız, Sn. Bakanımız, Sn. Milletvekillerimiz, İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlığımız, İlçe Yönetimimiz ve Mahalle Başkanlarımız/Temsilcilerimiz ile her daim hizmetinizde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”

 

“OYUMUZU ARTTIRMAMIZA RAĞMEN BİZİ KAPI DIŞARI ETTİLER”

 

 

Görevden alınan Hanili eski başkan Topkaya, yaptığı açıklamada; “Diyarbakır siyasetini çıkar ilişkileri üzerin kuran sözüm ona sözde Ak Partili Büyüklerimiz maalesef sahada canıyla malıyla tüm tehditlere direnerek oy oranlarını arttıran dava adamlarını her zamanki gibi kendi koltuklarını korumak için bu dava adamlarını kapı dışarı ettiler..! Diyarbakır Hani ilçemizde göreve geldiğimiz gün ilçe belediyemiz HDP’nin elinde iken girdiğimiz her seçimde oylarımızı yükselterek ilçe belediyesini kazandık.! Bu kazanımlarımızı saman altı yapan insanlar başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bizlere ve gerçek dava adamlarına büyük bir özür borcu bulunmaktadır..! Sahada hiçbir vatandaşımızın derdine dokunamayan iki cümleyi yan yana getirmeyi beceremeyen korkaklar bizim vakur ve ferasetli siyasetimizin altında o kadar ezilmişler ki ancak masa başı oyunlarla bizi yıldırabileceklerini düşünmüş ve gaflete düşmüşlerdir.! Senelerdir birçok ilçemizde başarıyla görev yapan dava adamlarının partiye hizmetleri bir gecede büyük abilerin masa başı oyunlarının kurbanı olmuş, kaybeden maalesef hizmet ve samimiyet bekleyen Diyarbakır halkı olmuştur.! Cumhurbaşkanımızın defaatle kendi koltuklarınızı doldurun demecine rağmen tek düşünceleri başarılı koltuklara düşmanca tavır takınmak olan bu sözde AK Partililerin, partimize muhalefetten ve terör örgütlerinden daha çok zarar verdiği acaba ne zaman ortaya çıkacaktır.! Gerçekler er ya da geç gün ışığına çıktığında yüzlerini kapatmak için karanlık odalar arayacak olan bu kirli, sinsi ve çıkar odaklı partililer mutlaka Aziz Diyarbakır halkının gönlünde ilelebet büyük bir utançla anılacaktırlar..! İlçemizde 2013 yılından beri yürüttüğüm AK Parti ilçe başkanlığı görevini bırakmış bulunmaktayım. Bu güne kadar yürütmüş olduğum bu görevde yanımda yer alan tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.! Göreve yeni atanan arkadaşlara başarılar diliyorum.!” dedi.

 

“MASA BAŞI OYUNLARLA BİR GECEDE BİZİ ALT ETTİLER”

 

 

Görevden alındığı için partisinin yöneticilerine ateş püsküren eski Hazro ilçe başkanı Fuat Güler ise şu açıklamayı yaptı; “Diyarbakır siyasetini çıkar ilişkileri üzerinden kuran sözde AK Partili Büyüklerimiz maalesef sahada canıyla malıyla tüm tehditlere direnerek oy oranlarını arttıran dava adamlarını her zamanki gibi kapı dışarı ettiler. Diyarbakır Hazro’da göreve geldiğimiz gün oy oranlarımız %4’larda iken son seçimlere de %47’ye kadar yükselen grafiğimizi saman altı yapan insanların başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bizlere ve gerçek dava adamlarına büyük bir özür borcu bulunmaktadır. Sahada hiçbir vatandaşımızın derdine dokunamayan iki cümleyi yan yana getirmeyi beceremeyen korkaklar bizim vakur ve ferasetli siyasetimizin altında o kadar ezilmişler ki ancak masa başı oyunlarla bizi yıldırabileceklerini düşünmüş ve gaflete düşmüşlerdir. Senelerdir birçok ilçemizde başarıyla görev yapan dava adamlarının partiye hizmetleri bir gecede ‘büyük abilerin adamlarının ‘ kurbanı olmuş, kaybeden maalesef hizmet ve samimiyet bekleyen Diyarbakır halkı olmuştur. Cumhurbaşkanımızın defaatle kendi koltuklarınızı doldurun demecine rağmen tek düşünceleri başarılı koltuklara düşmanca tavır takınmak olan bu sözde Ak Partililerin partimize muhalefetten ve terör örgütlerinden daha çok zarar verdiği acaba ne zaman ortaya çıkacaktır. Gerçekler er ya da geç gün ışığına çıktığında yüzlerini kapatmak için karanlık odalar arayacak olan bu kirli, sinsi ve çıkar odaklı partililer mutlaka Aziz Diyarbakır halkının gönlünde ilelebet büyük bir utançla anılacaktırlar.”

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.