Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

AK Parti’den Diyarbakır’a 24 Milletvekiliyle Çıkarma

AK Parti’den Diyarbakır’a 24 Milletvekiliyle Çıkarma
REKLAM ALANI
23 Eylül 2022 16:54
1.703

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, `2023’e Doğru Şehir Buluşmaları´ programı kapsamında beraberindeki bölge milletvekilleri ve MKYK üyeleriyle sabah saatlerinde Diyarbakır´a geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” etkinliği kapsamında Diyarbakır’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yla birlikte Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Siirt Milletvekili Osman Ören, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, MKYK Üyeleri Metin Külünk, , Burhan Kayatürk, Şebnem Kocakelçi Elgörmüş, Türk İslam Karakoç, Abdurrahim Fırat, Mehmet Nil Hıdır kente geldi. Gelen heyete Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat, Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “”Türkiye’nin hiçbir sorununu kapı arkası bırakmadık. Dolayısıyla hayat pahalılığı, enflasyon dediğimiz bu azgın bela ile mücadele etme konusunda bir taraftan gerekli önlemler alınıyor, bir taraftan da enflasyon dolayısıyla azalan satın alma gücüne, imkanlar ölçüsünde ilave katkı sağlamak suretiyle takviye ediyoruz. İki aşamalı bir mücadelemiz var” dedi” dedi.

 

 

 

İl Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan ve Diyarbakır’da özel buluşma yapılacağını aktaran Yazıcı, “”20 yıllık uygulama var. Her şeyi çözdük demiyorum ama 20 yılda Türkiye’de el atmadığımız, gündem konusu yapmadığımız şey kalmadı. Politik alana girmeyeceğim. Yani Türkiye’nin nasıl temsil edildiğini görüyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın Birleşmiş Milletler’de yaptığı konuşma ve oradaki temaslarıyla ve yine hemen kuzeyimizdeki savaşan iki ülkeyle ilgili Türkiye’nin takındığı tutum ve gösterdiği performansın, iç politik alanda aziz milletimizin geçmişiyle bağlantılı yaptığımız ve değerlerimiz bakımından da gurur duyacağımız olaylarla dolu olduğunu göreceğiz. Bu hakkı da teslim etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla bu önemli seçime giderken, `Ama, fakat ve lakin´ demeden doğru olanı, doğru kadroları desteklemekle mükellefiz diye düşünüyorum. Biz bunları hatırlatmak, sizlerin önerilerini eleştirilerini dinlemek üzere buradayız” diye konuştu.

 

 

Burada açıklamalarda bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın; “Atılmış olan bütün adımların gelecek nesillere aktarılacağı istasyon olarak 2023 seçimlerini görüyoruz. Genel merkezimizin belirlemiş olduğu format dahilinde ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında bugün 17 ilçemizde ve il merkezimizde bir dizi programlar gerçekleştireceğiz. Bugün yapacağımız çalışmalarda arkadaşlarımız il ve ilçe merkezlerimizin tamamında sahada vatandaşlarımızın içinde yer alacaklar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.