Dolar 32,5176
Euro 34,7442
Altın 2.489,49
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

AK Parti ve MHP’den 150 Kişi CHP’ye Katıldı

AK Parti ve MHP’den 150 Kişi CHP’ye Katıldı
REKLAM ALANI
4 Nisan 2022 13:25
2.485

AKP ve MHP’den 150 kişi CHP Bağlar İlçe Örgütüne katılım sağladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda halk buluşması gerçekleşti.

 

Düzenlenen halk buluşmasında AK Parti ve MHP’li 150 kişi CHP’ye katılarak rozetleri takıldı.

 

 

 

Programa CHP Doğu Masası Bölge Koordinatörü Av. Cevdet Nasıranlı, CHP eski il başkanları Şerif Doğru, Abdurrahman Aslan ve CHP’li avukat Sertaç Eke, Bağlar ilçesinden birçok vatandaş ve partiye yeni katılan üyeler katıldı.

 

 

“CHP İKTİDARINDA CUMHURİYETİ VE HALKI KORUYABİLİRİZ”

 

CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, yaptığı açıklamada; “Şuanda bizler bir aile toplantısı yapmak için buradayız. Tavsiyelerimizi, fikirlerimizi hep birlikte burada dile getireceğiz. Burada ne konuşursak konuşalım ama Cumhuriyet Halk Partili ’ye yakışır bir davranış içerisinde olalım. Aşılması gereken bir takım sorunu, beraberce aşacağız, eksiklikleri hep birlikte gidereceğiz. Birbirimize, partimize sahip çıkalım, sevgi ile yaklaşalım. Hep birlikte kenetlenirsek, tek vücut olursak, bu güç ve azimle iktidara yürüyeceğimize inanıyorum. Demokrasi, Hukuk, özgürlükler adına ülkemiz gerçekten zor günler geçirmekte, daha zor günler de bizi beklemekte.  Ülkemiz gibi Bağlar’da da pekiyi şeyler olmuyor. Esnaflarımız zor durumda, çiftçiler zor durumda. Kara günlerden çıkışın yolu demokrasiden geçiyor. AK Parti Hükümeti tarafından sistematik bir şekilde adaletin katledildiği bir süreç yaşıyoruz. Bu solcular her şeye karşı çıkar diyorlardı ama bakınız biz her mağdurun yanında, çiftçinin yanında ve AK Partinin iktidarının karşısında, belgelere ve hukuka dayanarak vatandaşlarımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Biz CHP’liler halkın tek güvencesi olduk.  Şunu bilmeliyiz ki Türkiye Cumhuriyeti’ni, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında olan bir Türkiye’de, Atatürk’ün ilkeleri ile hareket ederek, Cumhuriyeti ve halkı koruyabiliriz. Yapmamız gereken tek şey çok çalışmak” dedi.

 

 

“ÜLKENİN CHP’NİN İKTİDARINA İHTİYACI VAR”

 

Ülkenin CHP’nin iktidarına ihtiyacı olduğunu belirten Yavuz; “CHP’nin iktidar olması için hepimiz, taşın altına elimizi koyacak ve bu konuda üstümüze düşen vazifeyi yapacağız. Kalelerimizi korumalıyız, yeni mevziler kazanmalıyız. Bu nedenle önümüzdeki seçimler çok hayati seçimlerdir. 48 mahallemizin 44’ünde üye çalışmalarımızı yaptık. Bağlar ilçe örgütü olarak saha çalışmalarımız kapsamında yaptığımız üyelik sayıları ile 17 ilçe başkanlığımızdan daha fazla sayısal ve yüzdelik oranda üye katılımında başarı gerçekleştirdik. Seçimlerimizin sigortası olan sandık görevlilerimizi belirledik, belirlemeye de devam ediyoruz. ‘ÖBEK örgütlenmesi’ dediğimiz mahalle, sokak, site, apartman, köy ve belde sorumlularımızdan oluşacak çalışma grubumuzda yer almak isteyen partililerimizin isimlerini aldık, almaya da devam ediyoruz. Ay sonunda bu çalışmalarımızı tamamlayacağız. İlçemizde, sandık görevlilerimiz, okul sorumlularımız, gönüllü partililerimiz, bulunduğunuz mahallenin, sokağın, sitenin, apartmanın doğal sorumlusu olduğunuzu unutmayın. Başarılı ve özverili geçen örgütsel çalışmalarımız ve siz değerli partililerimizin omuz vermesi, partisine ve ilçesine sahip çıkması neticesinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımızı düşünüyorum. Kimse kimseyle her konuda aynı fikirde olmak zorunda değildir. Zaman zaman fikir ayrılığına düşsek bile bu bizim ne kadar demokratik bir yapıdan geldiğimizin göstergesidir. Ancak bu fikir ayrılıkları asla örgütümüzle bir çatışma olarak adlandırılamaz. Bizim örgütümüzle hiçbir kavgamız olamaz. Bizler büyük bir aileyiz, Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Partimizin ve ülkemizin çıkarları neyi gerektiriyorsa o şekilde hareket etmekle mükellefiz.  Bu toplantıda eksikliklerimiz ve yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunarak, önerilerinizi dinleyerek bir özeleştiri yapacağız.  Biz Eğer biz kendi durumumuzu tespit etmezsek geleceğimizi planlayamayız.  Bu vesileyle bu büyük ailenin bir mensubu olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖZLERİNDEKİ IŞILTI CHP’NİN İKTİDAR OLACAĞININ GÖSTERGESİDİR”

 

CHP Doğu Masası üyesi Av. Cevdet Nasıranlı, burada yaptığı konuşmada; “Bağların her sokağında çocukluğumun anılarımın olduğu bir ilçe olduğu için benim için önemli bir ilçe. Bugün burada bulunmaktan kıvanç duyuyorum. İlçe başkanımızın dediği gibi halk buluşması olduğu için bizlerin çok konuşması uygun değildir. Sizlerin yaşadığınız yerde bizlere durumlarınızı, sorunlarınızı gerekirse çözümleri ile birlikte bize iletmeniz doğru olur. CHP’nin eski ve yeni kadrolarının böyle bir buluşmada bir arada olması ve halkı ile kucaklaşması özellikle genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çıkışıyla bu toplumu doğusuyla batısıyla kuzeyiyle kavga dilini ötekileştirme dilini ortadan kaldırarak herkesin kucaklamanın en büyük örneği olduğunu bugün burada hep birlikte görüyoruz. Bizler açılmış olan bu yolda genel başkanımızın her zaman destekçisi bu ülkeyi bu ekonomik buhrana sokan kadrolarla mücadele etmeyi özellikle burada söylemek istiyorum. Ülkenin geldiği nokta ortada, ülkemizi yönetenler bütün yaşanmış sorunları halen başka noktalara dış mihraklara bağlayacak kadar bizi bu halkı, bizleri küçük görüyorlar ve bu sorunları 20 yıldır ülkeyi yönetenlerin değil dış mihrakların bize yaşatıldığını söyleyecek kadar beyinlerinin küçük olduğunu görüyoruz. Bizler en kısa zamanda bu ülkeyi elbirliğiyle halkımızla genel başkanımızın liderliğinde CHP’nin kıymetli kadrolarıyla bu ülkeyi bu buhrandan kurtarıp kucaklaşma helalleşme ve kavga dilini ortadan kaldırarak bütünleşerek sorunları ortadan kaldırmaya CHP’nin talip olduğunu ve bunu başaracağımıza benim inancım tamdır. Ve bugün gördüğüm kadarıyla bağlarımızın bu kıymetli mensuplarımızın gözlerindeki ışıltı da inançlarının tam olduğunu bizlere bir daha göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.