Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

AK PARTİ DİCLE’DE ‘CEYLAN’ DEDİ

AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı 7’nci Olağan Kongresi, pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleşti.

AK PARTİ DİCLE’DE ‘CEYLAN’ DEDİ
REKLAM ALANI
12 Ocak 2021 16:21
844

Tek listeyle girilen seçimde Mehmet Ceylan AK Parti Dicle İlçe Başkanı olarak seçildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Dicle Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, geçmiş dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Ak Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti il ve bazı ilçelerin yönetimiyle çok sayıda partili katıldı.

 

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

 

‘Dicle’ye gelir gelmez, ister istemiz hüzün basıyor bizi’ diyerek söylerine başlayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak şöyle konuştu; “Bir dava arkadaşımız, Şehit Deryan arkadaşımız hep aklımıza geliyor. İnşallah Deryan arkadaşımız Türkiye’nin kurtuluşuna vesile olur. Buradan kendisine ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Son 1 yılda dünyayı Covid-19 salgını istila etti. Hamdolsun, biz Türkiye’de yaşıyoruz. Bu sürede bu ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Belki de milyonlarca lira tutarındaki ilaç evlerin kapılarına kadar ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, biz bu günleri gördüğümüze şükür ediyoruz. Kongremize hoş geldiniz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

ENSARİOĞLU’NDAN DİCLE’YE HÜKÜMET KONAĞI MÜJDESİ

 

AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu; “Deryan Aktert’i rahmetle, minnetle anıyorum. 7’nci olağan kongremizin hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum. Dicle’de okuduk. Diyarbakır’a, her yere hizmet etmek isteriz. Ama Dicle’ye hizmet etmekten ayrı bir keyif alırız. AK Parti hak davasının ismidir. AK Parti davasını güdenler, sen ben kavgasını yapmazlar. Bu mazlum coğrafyada umut AK Parti’dir. AK Parti’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır. 2023 seçimlerine yeni seçilen arkadaşla gideceğiz. Bu sorumluluk bu davaya gönül veren hepimizindir. Yeni emniyet binası, PTT, köye lise yapıldı. Geçen hafta İçişleri Bakanımızla görüştük. İçişleri Bakanı talimat verdi. Dicle’ye yakışır bir Hükümet Konağı yapılacak. Buradan hepinizi selamlıyorum” diye konuştu.

 

“HAK VE BATIL’IN DAVASI”

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, “AK Parti, kadınlara herkesten çok değer veriyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı teslim alan önceki ilçe başkanlarıyla birlikte koşacaklar. Çünkü bu hak ve batıl davasıdır. Deryan Aktert kardeşimizi saygıyla anıyorum. Allah mekanını cennet eylesin inşallah. Zaten Şehitlerimizin mekanı cennettir” dedi.

 

“BU PAZAR SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMALIYIZ”

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, “Deryan kardeşimizi rahmetle anıyorum. Orhan ve Deryan kardeşimizin hiçbir suçu yoktu. Deryan kardeşimizin cenazesini buraya getirdiğimiz günü ve bugünü hatırlıyorum. Allah bugünü aratmasın. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah’a şükürler olsun ki, çok güçlü liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü liderimiz var. Yeni seçilen Mehmet Ceylan ve yönetimine çok büyük görev düşüyor. Birlik ve beraberlik olursa 5 değil, 10 parti olursa, yine bizi yenemezler. Bir sonraki Pazar günü seçim olacakmış gibi çalışmalıyız. AK Parti Dicle’de mahalli seçimde yüzde 42 oy aldı. Çok yüksek oy aldık. İnşallah bu teşkilatla gelecek seçimde Dicle’de AK Parti olarak belediyeyi de alacağız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle’de 58 kilometre sathi kaplama yol yaptı. Bu sene 14 kilometre yapacak. Biz herkesin emrindeyiz. Yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Birkaç ay önce AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı’na atanan ve bugün yapılan AK Parti 7’nci Olağan Kongresi’nde Dicle İlçe Başkanı olarak seçilen Mehmet Ceylan, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hepiniz kongremize hoş geldiniz. Bizler, çıkmış olduğumuz kutlu yolda hedeflerimize ulaşmak için, milletten aldığımız güçle durmak yok, yola devam edeceğiz. AK davaya gönül vermiş hemşerilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

İşte AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı’nın yönetiminde yer alan isimler:

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.