Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

AK Parti Bismil Ve Çınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Diyarbakır’ın Bismil ve Çınar ilçesinde ’İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’ gerçekleştirildi.

AK Parti Bismil Ve Çınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI
16 Aralık 2021 22:38
1.579

Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır’da AK Parti’ye ait tüm İl Kademeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları, yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı. Oluşturulan Meclis divanlarının ardından protokol konuşmaları yapıldı. 

 

ARA REKLAM ALANI

İlçe Danışma meclisinde konuşma yapan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “Bizler Milleti ve inançları için her türlü fedakârlığı göze alan haksızlığın karşısında, hakikatin yanında olmaktan bir an olsun vazgeçmeyen, mazlum ve mağdurların sesi olan Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarıyız. Her birinizin bulunduğu noktada hizmet etme ve daha iyisini yapabilme çabası; işte bu inanç ve sorumluluk bilincinin getirdiği çabadır. Biz her gün İl Başkanlığında, gençlik ve kadın kollarındaki çalışmalarımızda; şehrimize daha iyisini nasıl yapabiliriz diye çırpınırız. Her akşam yastığa başımızı koyduğumuzda o gün ne yaptığımızın muhakemesini, sorumluluklarımızı hakkıyla yerine getirip getirmediğimizin vicdan muhasebesini de yaparız. Başarımızın sırrı da bence budur. Bizler hemşerilerimiz için çalışmaya, üretmeye, sorunları çözmeye ve yeni projelerimizi gerçekleştirmeye durmadan devam edeceğiz. Partimizin istikrarını bozmayı amaçlayanlara en güzel cevabı; çalışmalarımızla, icraatlarımızla vereceğiz. 2023 hedefimizde de siz kıymetli teşkilat mensuplarımızdan aldığımız güç ile birlikte emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. AK Parti olarak 20 yıldır karşılaştığımız her türlü zorlukta, girdiğimiz her türlü siyasi, askeri ve ekonomik mücadelede, aziz milletimizin de desteğini yanımıza alarak yolumuzda ilerledik. Milletimizden aldığımız yetki ve onların hayır dualarıyla, ülkemize cumhuriyet tarihinin en büyük eserlerini ve hizmetlerini kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. AK Parti bütün mazlumlara umut olmaya, insanlarımızın yüzünü güldürmeye her zaman devam edecek” dedi.  

 

 

“2023 SEÇİMLERİNDE KADINLARIN ÖNEMİ BELİRGİN HALE GELMİŞTİR”

 

Toplumun yarısını ve seçmenlerin yarısını kadınların oluşturduğunu belirten AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ise, 2023 seçimlerinde kadınlara önem verdiklerini söyledi. Ataman “İnanmış bir kişi, çok şeyi başarabilir ama inanmış bir hanım daha çok şey başarabilir. Biz burada bir düğün var diye toplanmadık. Bugün 2023’te kutlayacağımız düğünün hazırlıkları için buradayız. Biz her sandıktaki kadınlarımıza inanıyoruz. Vekillerimiz ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte heyecanımızı kaybetmeden, coşkumuzu kaybetmeden devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

Bismil ve Çınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensuplarının siyasi ve güncel konulardaki sorularının cevaplandırılması formatı ile tamamlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.