Dolar 32,3398
Euro 35,1213
Altın 2.234,53
BİST 8.730,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Teknoloji Akademisi Kadın Girişimcilik Eğitimi Verdi

Teknoloji Akademisi Kadın Girişimcilik Eğitimi Verdi
REKLAM ALANI
16 Haziran 2022 12:41
1.426

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Teknoloji Akademisi Eğitimleri kapsamında Kadın Girişimcilere yönelik olarak “Kadın Girişimcilik” eğitimi başladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Belediyesi Teknoloji Akademisi Eğitimleri kapsamında kadın girişimcilere yönelik düzenlediği 3 günlük “Kadın Girişimcilik” Eğitimi   Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Girişimcilik Merkezi’nde kadın girişimcilerin yoğun ilgisini gördü.

 

Finansal Yönetim Danışmanı Bikem İnce İnanç’ın sunumuyla başlayan Girişimcilik eğitiminde, Girişimciliğin toplumun gelişmesinde ve ekonominin makroekonomik olarak büyümesindeki en önemli alanlardan biri olduğu anlatıldı.

 

Kadın girişimcilere sunumunda girişimcilerin gelişmesi toplumun ve ülkenin gelişmesi anlamına geldiğini anlatan Finansal Yönetim Danışmanı Bikem İnce İnanç, ’’Günümüzde her ne kadar girişimcilik kelimesi sıkça kullanılsa da bir girişimcinin karşılaşabileceği zorlukluklar, dikkat etmesi gereken noktalar, girişim yolculuğunun gereklilikleri pek bilinmemekte maalesef. Hazırlıksız şekilde yola çıkan girişimciler için bu yolculuk zorlu bir hâl almaktadır. Bu sebeple belediyenizin düzenlemiş olduğu bu eğitimin girişimciler ve girişimci adayları için bu eşsiz yolculuğa ışık tutacağına inanıyoruz. Kadın girişimcilik ise bir kadın girişimci olarak en önem verdiğim alanlardan biri. Kadınlarımızın iş hayatına katılması, onların gereken inancı içlerinde bulup harekete geçmesi için bu eğitim ile kadınlarımıza katkı da bulunduğunuz yadsınamaz bir gerçek. Hem girişimci ruhlu herkesi kutluyor hem de sizlere bu muhteşem etkinlik için teşekkür ediyoruz. Başarılı girişimlerin haberlerini almak ve en kısa zamanda görüşmek dileği ile “diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.