Dolar 32,3397
Euro 35,1192
Altın 2.307,48
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Porsche Passport ile her gün 22 farklı modelden birini kullanın

Porsche, yeni duyurduğu Porsche Passport programı ile her gün farklı bir model araç kullanmanıza olanak tanıyor. Çocukları Cayenne ile okula götürebilir, hafta sonları bir Cayman ile turlayabilirsiniz. Bunun için telefon ekranınıza dokunmanız yeterli.

Porsche Passport ile her gün 22 farklı modelden birini kullanın
REKLAM ALANI
17 Ekim 2017 14:46
855

Onur Binay/miliyet.com.tr

Porsche, yeni abonelik Porsche Passport’u duyurdu. Cadillac’s Book programına benzer Porsche Passport, kullanıcılara, kayıt, bakım ve sigortayı da içeren sabit bir fiyatla 22 farklı aracın talep üzerine erişimini sağlıyor. Pilot program önümüzdeki hafta Atlanta’da başlayacak.

ARA REKLAM ALANI

Atlanta metropol bölgesinde yaşayan kullanıcılar Apple ve Android destekli Porsche Passport akıllı telefon uygulamasıyla programa başvurabilirler. Onaylandıktan sonra, bir defaya mahsus 500 dolar etkinleştirme ücreti, abonelerin çeşitli Porsche modellerinden seçim yapmalarını ve farklı ihtiyaçlara veya tercihlere dayalı olarak takas yapmalarını sağlıyor. Servis, aynı gün araç alışverişlerini destekleyecek kadar hızlı çalışıyor.

Aylık 2,000 dolar üyelik ücretiyle birlikte kullanıcılar aralarında 718 Boxster, 718 Cayman S, Macan S ve Cayenne gibi modellerin yer aldığı araçları kullanabilecek. Porsche’nin aylık 3.000 dolar olan planı, 911 Carrera S, Panamera 4S spor salonu, Macan GTS ve Cayenne S E-Hybrid SUV gibi 22 model varyantı ile seçenekleri genişletiyor. Her iki plan için de en az 30 günlük taahhüt gerekli.

Yeni abonelik hizmeti, Alman otomobil üreticisi ve Atlanta merkezli yazılım başlatma Clutch Technologies LLC arasındaki işbirliğinin bir parçası olarak geliyor.

Clutch Technologies Başkanı Vince Zappa, “Porsche Passport, Atlanta pazarındaki yeni hedef gruplar için artan seçim ve esneklik sağlayacak” dedi. 

Hizmet şu an pilot aşamasında ve diğer pazarlara gelecek mi belli değil. Gelecek ay başlayacak olan teslimatlar ile sınırlı bir bütçeye sahip, ancak pahalı spor otomobillerine meraklı genç Atlantalılara dikkat etmek akıllıca olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.