Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Meral Kaplan: Bakıcı bana saldırdı, kocam izledi!

Oyuncu Meral Kaplan, 3 yaşındaki kızının bakıcısı tarafından darp edildiğini iddia ederken, 60 yaşındaki Rus bakıcıya dava açtığını açıkladı.

Meral Kaplan: Bakıcı bana saldırdı, kocam izledi!
REKLAM ALANI
17 Ekim 2017 14:44
708

“KAFAMDA VAZO KIRDI”

Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuşan Meral Kaplan’ın açıklamaları şöyle:
“Bakıcımız 60 yaşındaydı, ayrılmak istiyordu. Ben de ‘sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım’ dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme, polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı.”

ARA REKLAM ALANI

“EŞİM OTURDU İZLEDİ”

Bakıcı kendisini darp ederken eşinin izlediğini öne süren Kaplan, “?Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Yıllardır o kadınla birlikte üzerimde hakimiyet kuruyordu. Canımı zor kurtardım, eşim de oturdu izledi. Daha sonra bakıcı benden özür diledi. Şu an sinirlerim çok bozuk, yaşadıklarımın hepsini anlatamıyorum. Anlattıkça ağlıyorum. Daha sonra hepsini anlatırım” ifadelerini kullandı.

Meral Kaplan, bu olaydan sonra 2011 yılında evlendiği Erkan Kahnioğlu ile boşanmaya karar verdi. Kaplan, hem eşine boşanma davası açtı hem de bakıcıya dava açtı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.