Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

HÜRRİYET KOLEJİ DİYARBAKIR’DA

11 yıllık geçmişi bulunan Hürriyet Koleji, ”aklın ışığı, kalbin nuru” sloganıyla Diyarbakır’da da hizmete giriyor.

HÜRRİYET KOLEJİ DİYARBAKIR’DA
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2020 14:32
732

11 yıllık geçmişi bulunan Hürriyet Koleji, ”aklın ışığı, kalbin nuru” sloganıyla Diyarbakır’da da hizmete giriyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Diğer eğitim kurumlarından farklarının kurumsal bir anlayışla hareket etmeleri olduğunu dile getiren okul yönetiminin açıklamasında,” her yıl Türkiye’nin en iyi üniversite ve liselerine öğrenciler gönderen, nitelikli değerler eğitimi ile öğrencilerin ahlaki ve karakter gelişimine katkı sunan, çoklu dil eğitimi ile dünya vatandaşları yetiştirerek aklın ışığı kalbin nuru olmaya devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

 

DİL SİSTEMİ  İLE KALİTELİ EĞİTİM

 

“Aklın ışığı, kalbin nuru” sloganı ile eğitim camiasında önemli hizmetler veren Hürriyet Koleji; “Kaliteli akademik eğitim ile karakter ve değerler eğitimini bir arada öğrencilere ve velilere sunarak, son dönemlerde yaşadığı çeşitli sıkıntılarla gündeme gelen Diyarbakır’da eğitim – öğretim alanında önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor. Okuldaki eğitimin çoklu dil avantajı ile verildiğine vurgu yapılan okul yönetiminin açıklamasında,”Hürriyet Eğitim Kurumları kaliteli eğitimi ile her yıl Türkiye’nin en iyi üniversite ve liselerine öğrenciler gönderen, nitelikli değerler eğitimi ile öğrencilerin ahlaki ve karakter gelişimine katkı sunan, çoklu dil eğitimi ile dünya vatandaşları yetiştirerek aklın ışığı kalbin nuru olmaya devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

 

HEM EĞİTİM,HEM SOSYAL FAALİYETLER

 

Okulun faaliyet alanları hakkında da bilgiler içeren açıklamada,”Kampüs bünyesinde; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi birimlerini barındıran tam teşekküllü bir eğitim kompleksine sahiptir. Kapalı Spor Salonu, Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 3D-Sinema salonu, Teknolojik donanımlı laboratuvarlar ve diğer tam donanımlı atölyeleriyle öğrencilerinin akademik ve sosyal gelişimlerini en iyi şekilde desteklemektedir. Çağımızın gereklerine göre anaokul, ilkokul, orta okul ve lisede verdiğimiz robotik kodlama eğitimi ile çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz” denildi.

 

“PANDEMİYE KARŞI TÜM TEDBİRLER ALINDI”

 

Eğitim faaliyetlerinin pandemi sürecinden olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirlerin alındığı da kaydedildi. Açıklama,şu ifadelerle sonlandırıldı; “Hürriyet Koleji Kampüsünde eğitim-öğretimin, pandemi sürecinden dolayı aksamaması için online ve offline eğitim altyapısı adına tüm tedbirler alınmıştır. Sosyal mesafe ve hijyen amaçlı tüm tedbirlerin profesyonel ekipler tarafından uygulanması, yenilikçi ve modern yapısını, sürpriz süreçlere hızla uyarlayabilme potansiyelini de göstermektedir. Hürriyet koleji; Diyarbakır’a eğitimde yeni bir soluk getirmek üzere 2020-2021 eğitim öğretim sezonunda hizmete başlayacaktır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.