Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıldönümü Mardin’de Coşku İle Kutlandı

28 Ekim günü Çelenk Sunma töreni ile başlayan ve Fotoğraf Sergisi ile devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıldönümü Kutlama Programları bugün düzenlenen Tebrikat Töreni ve Kutlama Programı ile devam etti.

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıldönümü Mardin’de Coşku İle Kutlandı
REKLAM ALANI
29 Ekim 2021 17:00
1.404

İlk olarak Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Valilik Makamında tebrikleri kabul etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Sabah saatlerinde Mardin Valiliği Makamında askeri ve mülki erkân, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerin tebriklerini kabul eden Vali Demirtaş, buradan Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin düzenlendiği salona geçti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okunduktan sonra bir konuşma gerçekleştiren Vali Demirtaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 98. yıldönümünü büyük bir coşku ve kıvançla kutladıklarını belirterek herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladığını ifade etti.

 

 

Kurtuluşta ve kuruluşta emeği geçen aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anan Vali Demirtaş, öğrenci ve gençlere de tavsiyelerde bulunarak, ‘’Sizler, Cumhuriyetimizin teminatısınız ve ülkemizin geleceğisiniz. Unutmayınız ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini koruma, yaşatma ve yüceltme görevini ulusumuzun göz bebeği, siz gençlere vermiştir. Bu sebeple çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle yetişmeniz fevkalade önemlidir. Sizlerden en önemli beklentimiz, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, devletimize, cumhuriyetimize ve demokrasimize,  her şartta sahip çıkmanızdır. Milli ve manevi değerlerimize göz diken hain odaklara karşı durmanızdır. Yaptığınız her işte, vatanının ve milletinin menfaatini en ön planda tutan fertler olarak yetişmenizdir’’ diye konuştu.

 

MEHTERAN KONSERİ VE GÖSTERİLER SALONDAN BÜYÜK BEĞENİ ALDI

 

Kapalı spor salonunda devam eden etkinliklerde şiirler okundu, mehteran konseri verildi, farklı yörelerden halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Mehteran Konseri ve gösteriler salonu dolduran izleyicilerden büyük beğeni aldı.

 

Kutlama programı başladığı gibi coşku ile sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.